OTKRIVENA TAJNA O KSENIJI PAJČIN! Ovo je trebala da uradi pevačica pre nego što je tragično nastradala
Printscreen

Pevačica Ksenija Pajčin koja je tragično preminula, nakon što ju je tadašnji momak Filip Kapisoda ubio iz vatrenog oružja u žaru svađe i bolesne ljubomore koju je osećao.

Prošla je decenija od Ksenijine smrti, a fanovi i porodica i dalje žale za njenim žarom i energijom kojom je plenila svuda oko sebe.

Inače, Ksenija je Filipa upoznala u rijalitiju "Veliki brat", a romansu su nastavili i nakon završetka sezone. Međutim, i tada se spekulisalo da mladi Crnogorac ima veliki problem sa ljubomornim ispadima, zbog čega je Kseniju uhodio na nastupima, jer nije mogao da se nosi sa njenom lepotom i time što muškarci prosto uzdišu za njom.

OTKRIVENA TAJNA O KSENIJI PAJČIN! Ovo je trebala da uradi pevačica pre nego što je tragično nastradala

Foto: Printscreen/instagram

 

Međutim, sada je pojavila tajna koju mnogi nisu znali. Naime, na zvaničnom profilu koji trenutno uređuju administratori uz odobrenje porodice Pajčin, pojavila se informacija o jednoj pesmi, koju je Ksenija trebala da snimi, ali ju je čuvala u "fioci". Nekoliko godina kasnije, pesmu je otkupila pevačica Seksi Sandra, koja je od nje napravila letnji hit.

- Sandra Valterović je na "Farmi" rekla da je pesmu odabrala Ksenija. Htela je da napravi letnji hit. Godinama kasnije je ta pesma stajala u fioci, dok je nije Sandra otpevala - pisalo je na Instagram storiju posvećenoj Kseniji Pajčin.

POSAO RODITELJA JE DA PODRŽI SVOJU DECU! Željko Vasić iskreno je odgovorio na pitanje šta misli o muzičkom pozivu kao poslu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading