KSENIJA PAJČIN JE BILA ZALJUBLJENA U MENE Kristijan Golubović šokirao izjavom, a evo zašto ju je odbio!
Foto: Youtube/Printscreen

Kristijan Golubović otkrio je za gorepomenuti list da je u njega devedesetih godina bila zaljubljena pevačica Ksenija Pajčin, koju je 2010. godine ubio dečko Filip Kapisoda, a posle toga izvršio samoubistvo.

Žestoki momak s beogradskog asfalta kaže da je tragično nastradalu muzičku zvezdu gledao kao sestru jer mu je smetalo što je u njegovom društvu poručivala pivo.

KSENIJA PAJČIN JE BILA ZALJUBLJENA U MENE Kristijan Golubović šokirao izjavom, a evo zašto ju je odbio!

Foto: Printscreen/instagram

 

- U mene je bila zaljubljena Ksenija Pajčin. Nisam je odbio, družio sam se s njom, ali sve onako ti si moja sestra. Postojalo je više razloga zašto nisam hteo da budem sa njom - započeo je Kristijan.

- Ona je bila fatalna devojka, onako lepa, dok je bila prirodna. Ali ta njena energija, ona je isto Strelac kao i ja, bila je malo... Tada nisi mogao da je zaustaviš. Jednostavno sedneš s devojkom u kafanu, a ona poruči duplo pivo. Ja joj kažem: "A zašto duplo kad možeš jedno da popiješ, pa posle ćeš drugo. Ne bi trebalo uopšte da piješ pivo", a ona me na to pita: "Zašto?" Ja kažem: "Ne znam damu koja pije pivo." "Dame ne postoje, postoje devojke, i to šašave", kaže ona meni. "Ja sam šašava devojka", i počne da se smeje. Pa ono pivo prospe i kaže: "Sad mi donesi tri dupla piva." I vidiš da je ona stvarno šizibizi. Kako da budeš s takvom ženom - prisetio se Kristijan, koji će i o tom poznanstvu pisati u knjizi koja će uskoro biti objavljena.

On je već u Kuriru najavio knjigu kada je svedočio o tome kako su dve popularne pevačice orgijale s kolegom, koji je po njima posipao kokain i svi zajedno su ga šmrkali.

UVEK SU MU PUNILI GLAVU PROTIV MENE Dalila raskrinkana, priznala zašto ne voli kad se Dejan vidi sa svojom porodicom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Kajzer Soze

15.01.2022 21:41

Baron Minhauzen je mala beba prema Kikiju. Kakvu maštu taj čovek ima, čudo jedno...

Marina

15.01.2022 23:37

@Kajzer Soze - Jadnik! Preostalo mu je samo da masta!