UVREDLJIVO JE! Porodica Balašević neće obeležiti godišnjicu Đoletove smrti, njegova ćerka se oglasila i objavom šokirala sve! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Bliži se prva godišnjica od slavnog kantautora Đorđa Balaševića, koji je preminuo u 67. godini u Novom Sadu, a porodica neće obeležiti njegovu godišnjicu smrti, što je mnoge iznenadilo, a sve zbog drugačijih shvatanja

Naime, njegova ćerka Jelena Beba Balašević se oglasila na svom Fejsbuku objasnila je i zašto.

- Obeležavati dan kad je neko tvoj otišao sa ovog sveta, nije nešto što se ikad praktikovalo u našoj kući. Ne zbog "nedostatka poštovanja" nego upravo suprotno. Tog nekog sećaš se svaki dan, srećeš ga u bezbroj malih dnevnih događaja, od ulice kojom ste prolazili, pesmi koju ste komentarisali, sportskom događaju, susretu sa zajedničkim likovima... - napisala je Beba na svojoj Fejsbuk stranici, a zatimi nastavila:

- I ne, nije ti potreban taj datum u godini da bi obeležio svoje sećanje na tog nekog. Od svih prelepih i predragocenih dana koje provedeš sa tim Nekim, gotovo je uvredljivo obeležavati baš taj dan - napisala je ona.

Podsetimo, smrt Đorđa Balaševića Jeleni je jako teško pala, a nakon duže pauze počela je ponovo da piše pesme.

Podsetimo, tog 19. februara 2021. godine nema koga nije pogodila vest o Đoletovom odlasku, nakon što je završio u bolnici zbog koronavirusa.

SLOBA VASIĆ IDE NA OPERACIJU ŽELUCA! Pevačeva supruga se protivi, a zbog velikog straha morao je da kontaktira ovog kolegu!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (13)

Loading
Duki

27.01.2022 13:49

Greška ! Preminulima se samo ne izlazi na grob i ne obeležava se i ne spominje, samo njihov rodjendan ! Jer oni više nemaju rodjendan . To ih opasno povredjuje jer oni od trenutka umiranja, imaju samo preminuli dan i to treba obeležiti .

Duki

27.01.2022 22:00

@Duki - Cista glupost, bas taj dan ne treba obiljezavat, moji roditelji su umrli i svaki dan su sa mnom u mislima à bas datume kad su umrli necu ni da se sjetim à ne da jos obiljezim, uzas kako glupo ljudi razmisljaju

MUJO

27.01.2022 14:23

Ne obeležava se dan kada je neko otišao nego se obeležava godina dana bez njega.

Lutvo

27.01.2022 14:29

Sad ste vi nešto kao pametni. Ceo svet obeležava, samo Balaševići ne.

Marija

27.01.2022 14:35

Jelena,Nebo,ne filozofiraj!Svi smo mi izgubili oca,majku,brata sestru,sestrica,i svako se.nosio kako je znao i umeo.Neko morao i stručnu pomoć. Svakodnevno ih se sećali,stresamo pri dodiru kvake,njihovih stvari.Želeli svaki trenutak da.zapamtimo.Ali,OD kad je sveta i veka taj dan se obeležsva.kao oDLAZAK! NIJE VIŠE TU,Sa NAMA!Iz poštovanja.prema njemu,kumovima,prijateljima...posebnost SE ispoljava na drugi način.Ili Jesi,Ili nisi.Hefino ako Mole nije tako želi.

Lala

27.01.2022 14:37

Da je znao šta će se dogadjati "otišao "bi ranije.

surovi

27.01.2022 15:25

Nisam ga voleo od momenta .... al nije bitno !!! Sad ... nekako mi ga je žao. Koje li je sve muke, razočarenja i šta sve ne odneo u grob***??? Nek mu je laka zemlja !!!

Jana

27.01.2022 15:37

Treba da se stide obrisu ga sa mreža, prezime a sada i ovo oni su za mene ludi svi. Jadan on pokojnik sa kiime je živeo.

Sneza

27.01.2022 16:08

Ako vam je tesko nemorate ni izlaziti cistiti grob I ostalo. To govvori o vama kakvi ste ljudi.

Mirko

28.01.2022 09:55

Pa iskreno, nema šta. Nije vam bio 'neko' i ne pretvarate se da jeste. Jer da jeste bio, mala bih snimila s Dujom pesmu (mada i nije vreme za snimanje) , a ne sa usputnim bendom, bata bi zvao Patrijarha na opelo kad je već 'vernik' i pozna njegovu svetost, mama kad je već 'spisateljica'- za godišnjicu bi objavila knjigu o Njemu....bla bla truć što reče Džokej, a i istinu je opevao u svojoj pesmi: ........NEKO SE RODI DA POSTANE PLEN'!!!

miroljub

28.01.2022 11:42

A ko je taj ? Pljuvao je po nama gde god je stigao pa po svom ponašanju i negiranju prošlosti i po sebi samom.