BILA SAM PRELEPA, ALI TEK ĆU SE OPERISATI! Marina Visković prokomentarisala svoj fizički izgled, pa brutalno odgovorila na prozivke! (VIDEO)
Aleksandar Nalbantjan/Alo!

Pop pevačica Marina Visković (33) na snimanje emisije „Milizam“ u restoran „Kolo“ došla je u sportskoj garderobi i bez trunke šminke na licu.

Dobro raspoložena sa Milijem Čolićem razgovarala je o četrnestogodišnjoj profesionalnoj karijeri, životnim navikama i planovima, ali se osvrnula i na komentre da je imala previše estetskih operacija i najavila da će tek da ide pod nož.

Foto: promo

 

Sama sam rekla da sam imala problem sa usnama jer je bio evidentan, i to je to! Uvek sam bila lepa devojka, nisam fotogenična i ne volim sebe na kameri, uživo izgledam lepo, imam milo lice... Ne smetaju mi te priče, ali potreba da se neko degradira na taj način mi smeta, jer danas je svaka žena nešto radila i ja ću tek da se operišem - počinje Marina i dodaje:

- Neću da se pravdam, ali ja nisam imala ni približno toliko operacija, ali neka ljudi maštaju. Kada dođe vreme ooperisaću se, a uvek sam bila prelepa devojka - dodaje ona.

Foto: promo

 

Razgovarajući sa Čolićem o svojoj karijeri i svemu što je postigla do sada Marina je naglasila da se nikada nije borila za svoje mesto na šou-biznis sceni, da nije namerno pravila skandale i da sebe doživljava kao pravu muzičku zvezdu.

- Dugo sam u javnom životu i ulažem u sebe. Imam tri albuma, a ne tri pesme, spotove i ne brojim. Ja sam muzička zvezda i mislim da sam jedinstvena - kaže Viskovićeva i dodaje:

Nikada se nisam laktala, nisam trčala za slavom, živim u svom svetu. Nisam poznata pevaćica, nisam ni radna pevačica, ja sam zvezda. Možda je neko trenutno aktuelniji od mene i ima hit, ali ja znam na čemu sam godinama radila i šta sam sve postigla. Nisam pravila skandale, nisam ulazila u rijalitije i kompromitovala na taj način, a to nisam radila jer sa tim ne umem da se nosim. Jednostavno nisam taj tip - poentirala je Marina.

Foto: promo

 

Anastasija i ja ličimo kada smo našminkane

Marina je prokomentarisala i komenatre na društvenim mrežama koji se odnose na velike fizičke sličnosti nje i Anastasije Ražnatović.

- Dosta ima šala na taj račun, ali ne smeta mi to. Prvo Anastasija je prelepa devojka i možda ponekad imamo slične oči i kada ja imam dugu tamnu kosu. Svi zaličimo pomalo kada se našminkamo, pa imamo iste duge kose. Ovako i zaličimo, ali kada Anastasija i ja sednemo jedna pored druge, naravno da ne ličimo. Ali dobro, pa tu smo da nas komentarišu - kroz smeh kaže pop pevačica.

Celu emisiju „Milizam“ u kojoj gostuje Marina Visković možete pogledati na Jutjub kanalu Alo! novina.

ZA SAMO SEDAM PESAMA 20.000 EVRA! Rada Manojlović napravila haos na svadbi u Tutinu, zapevala ovaj hit i dovela atmosferu do usijanja!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading