OGORČENA SAM I NIKO MENI NIŠTA NE DIKTIRA! Vericu Rakočević prozvali da glumi devojku zbog minića koji je obukla, a ona ovako odreagovala!
Alo

Dizajnerka Verica Rakočević ponosno nosi svoje 74 godine, a jedna od njenih poslednjih fotografija koju je objavila na Instagramu, napravila je pravu pometnju.

Naime, ona je pozirala u miniću, zbog čega se našla na meti prozivki da je ona „žena u godinama” i da ne treba da „glumi devojku”.  

Pored negativnih komentara, bilo je i onih koji su podržali kreatorku i uputili joj pregršt najlepših komplimenata.

 

 

Povodom „sporne” fotografije oglasila se i Rakočevićeva koja je stavila do znanja da bi svi trebalo da se oblači onako kako se osećaju. 

- Vrlo sam svesna svojih godina i trudim se da ih nosim u skladu sa energijom koju imam. Uopšte ne pripadam onoj kategoriji žena koja će se takmičiti sa mlađima, to mi je primitivno. Ogorčena sam na činjenicu da žena kada napuni 35, 40 godina mora da nosi kratku kosu, haljine duge do zemlje, ne sme da joj se vidi nijedan delić tela. To je glupost, treba da se oblačite onako kako se osećate - kazala je ona i dodala: 

 

 

- Pametna glava je bitna. Nekada mi je smešno kada se dovodi u pitanje kada neko ko ima više godina mora nekako da se oblači. Niko meni ništa ne diktira, ja se oblačim kako ja želim, udala sam se za osobu koju želim. Način života, genetika, raspoloženje, to najviše utiče na lepotu. Mi svoju sreću prenosimo na druge. Imati dobre noge i lepo telo u 70 godina jeste privilegija ali je najmanje važno to prikazivati - ispričala je Verica u jednoj emisiji. 

IZGLEDA KAO BESKUĆNIK! Neda Ukraden pozirala sa slavnim muzičarem, negativni komentari samo pljušte! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Cica

26.01.2022 18:56

Sve shodno svojim godinama, od babe devojcica ne moze

No name

26.01.2022 21:50

Zena ima bolje noge nego mnoge devojke sa 20 godina, pustite zenu na miru, nemojte da ste ljubimorni.

Maja

27.01.2022 01:24

Draga zeno ,leci komplekse negde drugde.Hoces piletinu pa onda se moras dobro truditi znas koliko ih ganja tvog muzica