IZGLEDA KAO BESKUĆNIK! Neda Ukraden pozirala sa slavnim muzičarem, negativni komentari samo pljušte! (FOTO)
Printscreen/EON

Pevačica Neda Ukraden trenutno uživa na putovanju i turneji po Sjedinjenim Američkim Državama.

Pored mnogobrojnih nastupa, ona se trudi da slobodno vreme maksimalno iskoristi i obilazi restorane, znamenitosti i šoping centre. 

Prilikom posete jednom od restorana pevačica je srela slavnog muzičara, rokera Džima Peterika, koji je osnivač benda "Survivor" , a svima poznatiji po naslovnoj numeri za film "Roki" - "Eye of the tiger".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

Pevačica je na sebi imala rolku zebrastog printa, a Piterik je imao kožnu jaknu, te plavo-žuti šal koji se uklapao uz njegove naočare za sunce.

 - Na večeri sa "Eye of the tiger" slavnim pevačem grupe Survivor - napisala je Neda u opisu objave koja je za kratko vreme dobila pregršt lajkova i komentara. Ipak, umesto komplimenata nizali su se negativni komentari na račun izgled slavnog pevača.

- Šta je ovo, kuku, lele, - Ti si dama, a on kao neki beskućnik - bili su samo neki od komentara koji su se nizali ispod njihove zajedničke fotografije, ali pevačica nije reagovala na iste. 

GOCA ŠAULIĆ KRIJE BOLNU ISITINU OD DECE! Udovica legende narodne muzike loše, ali ne govori nikome o tome!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Lela

26.01.2022 18:32

Kako izgleda Aca Lukas,masna cupava kosa prljava ista odeca ,ko beskucnik.

Душка

26.01.2022 18:46

Тај што има негативни коментар нека погледа себе у огледало.То што носи на себи не може да повећа вредност коју носи у себи!