DUGO JE MUČIO OSEĆAJ KRIVICE ZBOG ĆERKINE OPERACIJE Pevačica se povukla sa javne scene, a evo kako danas izgleda (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Marija Marić Marković, poznatija kao Mari Mari, 2000-ih godina je zablistala na našoj javnoj sceni, a 2011. godine se, nakon privatnih problema, potpuno povukla iz javnosti.

Njena starija ćerka, Una, koja je tada imala devet meseci, morala je na hitnu operaciju jer je pala sa visokog kreveta i zadobila frakturu lobanje.

Ona je te 2011. godine proživela težak period kada je njena starija ćerka Una, koja je tada imala devet meseci, morala na operaciju.

Naime, tokom porodične posete prijateljima beba Una pala je sa visokog kreveta i zadobila frakturu lobanje.

Mari Mari se tada u potpunosti posvetila deci i prestala je da snima pesme. Ona danas radi sa decom, organizuje festivale i komponuje muziku. Medijima je otkrila i na koji način vaspitava ćerke.

– Suprug i ja smo zaista doživeli veliki šok. Dugo sam to sebi prebacivala i krivica me je proganjala. Čini mi se da sam u jednom trenutku bol potisnula duboko u sebi i možda je on još zakopan. Bila sam svesna kako moram da shvatim i prihvatim da se takve stvari dešavaju, a potom bi me opet obuzimalo osećanje kako taj propust nisam sebi smela da dozvolim – izjavila je Mari Mari svojevremeno.

- Danas je situacija takva kakva jeste. Ipak, teška vremena bila su i kroz istoriju. Ono što možemo je da kroz svoj primer uradimo i damo maksimum. Ne treba se bojati, niti previše štititi decu. To je posebna tema – rekla je Mari Mari.

Osim toga, pevačica je izjavila i da se neće vraćati na scenu.

-Mislim da se neću vraćati na scenu. Možda i hoću nekada u nekom momentu. Sada imam svoj put i imam svu smisao koju nisam imala dok sam se bavila samo pevanjem. Ovo je mnogo bitnije. Ni estrada više nije kao što je nekada bila. Nikada nije bila onakva kakva sam ja želela da bude – objasnila je ona.

NIKAD BLIŽI! Balaševićev sin čestitao krsnu slavu emotivnim fotografijama sa pokojnim ocem! (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading