NE DA BOG NA SVOG! Jovana Jeremić poslala jaku poruku na veliki praznik, voditeljkina objava odjeknula društvenim mrežama! (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Voditeljka "Novog Vikend Jutra"Jovana Jeremić je sa pratiocima na društvenim mrežama podelila interesantnu situaciju koja joj se dogodila.

Naime, voditeljka je, kao i mnogi pravoslavni hrišćani povodom Bogojavljenja, sinoć u ponoć zamislila želju, koja se, prema verovanju, ostvaruje, a onda je usledilo nešto što je protumačila kao znak od Boga.

NE DA BOG NA SVOG! Jovana Jeremić poslala jaku poruku na veliki praznik, voditeljkina objava odjeknula društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Noćas sam pomislila želju, niotkuda, ničim izazvana, proletela je golubica pored mene i pravo u nebo i onda se potvrđuje moja rečenica da sve u životu možeš da kupiš, osim duše. Sa njom moraš da se rodiš. Ne da Bog na svog - napisala je na Instagramu Jeremićeva.

ON ŽELI DA JE PRODA, A ONA NE! Emina i Mustafa na sudu zbog nekretnine od 20 miliona evra, otkriveni svi detalji spora

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Beli

20.01.2022 11:48

Iritantna osoba, nervira narod, trudi se da svojim glupim izjavama bude što više u centru pažnje, hrani se skandalima. Ona ,Kulićka i JK su što kaže Šojić ,,trlalajke"!!! 🤔😵🥵🥴😂