PRAVDA NA KRSNU SLAVU! Otkriveno gde će se suditi Šabanovom ubici koji je pre tri godine vozio 180 na sat i zakucao se u pevačev auto!
Ilustracija

Skoro tri godine od saobraćajne nesreće u kojoj su nedaleko od Bilefelda stradali Šaban ŠaulićMirsad Kerić, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede trebalo bi da počne suđenje Turčinu Alsinu Leventu u Giterslohu, i to upravo na krsnu slavu udovice kralja folka Gordane Svetog Jovana.

Čitava porodica Šaulić trebalo bi da pristustvuje suđenju koje izaziva ogromno interesovanje u javnosti do te mere da je sud dobio rekordan broj prijava za akreditacije predstavnika nemačkih, ali i medija iz okolnih država.

Dojče vele na srpskom je na Tviteru objavio fotografiju gde bi trebalo da se održi suđenje.

Ovo će biti prvi put da će se porodica sresti licem u lice sa čovekom koji je usmrtio Šabana i Mirsada.

Podsetimo, pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći do koje je došlo tako što je pijani vozač udario od pozadi auto u kome je bio Šaulić. Nakon završenog nastupa u Bilefeldu, gradu na severpoistoku Nemačke, Šaban je sa muzičarima otišao u hotel kako bi pokupio stvari, a nakon toga se zaputio u aerodrom u Diselodorf, gde je imao let za Beograd.

DŽAKUZI UNOSILI DIZALICOM! Zavrteće vam se u glavi od cifre koju je Viki iskeširala za stanove u Beogradu na vodi, cena premašuje milion evra!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading