DŽAKUZI UNOSILI DIZALICOM! Viki Miljković ima nekretnine u Beogradu na vodi, sada je otkriveno i koliko ih je platila, a od detalja će vam pasti vilica!
Privatna arhiva

Viki Miljković je pre par godina odlučila da zajedno sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom investira u stanove u elitnom naselju Beograd na vodi, te je tako započela i novi biznis.

U novom izdanju emisije "Paparaco Lov", gledaoci su mogli da vide kuće poznatih, među kojima se našli i luskuzni stanovi pevačice Viki Miljković, koja je za njih iskeširala pozamašnu sumu novca.

Nakon prodaje kuće na Bežanijskoj kosi, pevačica se uselila u ograman stan u jednoj od dve kule u ovom kompleksu.

Pored toga, kupila je još dva stana, koja navodno izdaje. U jedan od stanova popela je i đakuzi na terasu, a oni koji su bili u stanovi kažu da su izuzetno luksutno opremljeni, pa se procenjuje da investicija nije bila manja od 1.500.000 evra!

Pomenuta zgrada poseduje i bazen, a verujemo da to nije jedina luksuzna aktivnost u kojoj Viki može da uživa sa svojom porodicom.

ODLAZIM IZ "IGRE SUDBINE"! Dragana Mićalović šokirala odlukom, glumica napušta poznatu seriju, a jednu stvar je odbila da obelodani

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
eee ja

20.01.2022 20:09

Valjda nece dzakuzi propast na komsije ispod. Tesko je to kad se napuni voda.