HIT KRIJE VELIKU TAJNU! Ova pesma Ane Bekute nastala je nakon pomirenja, a stihovi koje ste godinama pevali sada su postali jasniji!
Printscreen

Jedan od najvećih hitova Ane Bekute koji nosi naziv „Zlatiborske zore“ krije jednu tajnu.

Naime, tekst za ovu numeru potpisala je pokojna hitmejkerka Marina Tucaković, a pesma je nastala baš po jednoj njenoj životnoj priči.

Pesma „Zlatiborske zore“ je hit koji je nastao 1996. godine, a stihovi iste kriju veoma posebnu priču, koju je Bekuta otkrila svojevremeno. 

Alo.rs

 

- Marina i Futa su te godine bili u svađi i pomirili su se na Zlatiboru - priča Ana.

- Tako su nastali ti stihovi: „Opraštam ti zlatiborske zore, mesečinu iznad mora Crne Gore, opraštam ti reke i ravnice, neke krupne stvari, al' neću sitnice“ - ispričala je pevačica jednom prilikom. 

Ataimages

 

Na komemoraciji održanoj u čast Tucakovićeve, Bekuta je sa ponosom istakla da je zapaženo mesto na estradnoj pozornici zauzela zahvaljujući upravo njoj.

- Sasvim sam sigurna da moja karijera ne bi bila ovakva kakva jeste da Bog nije spustio svoju ruku na Marinu i odbario je takvim talentom. Bez ikakvog uzdržavanja kažem da zbog Marine imam hitove, zbog Marine se volim sa svojom publikom, zbog Marine mi publika veruje ono što pevam - istakla je tom prilikom Ana i dodala: 

- Ono što jesam kao pevačica jesam zahvaljujući Marini. Sasvim je sigurno da bi Marine bilo i bez mene, ali mene bez Marine bilo ne bi - zaključila je odlučno pevačica.

VIDNO MRŠAVA I ISPIJENA! Marko Bulat objavio potresnu fotku sa suprugom, leže u bolničkom krevetu zagrljeni, a njegove reči će vas rasplakati

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading