SVE SE SAZNALO! Otkriveno ko je pokušao Snežani Đurišić da uništi vezu sa poznatim ginekologom!
Alo!/Nenad Vujanović

Kako SCANDAL! saznaje, Snežana Đurišić i njen dečko Vanja bili su nedavno na gala prijemu gde se jedan gospodin navodno otvoreno zainteresovao za pevačicu. To je Vanja primetio, pa je nastao haos.

- Taj gospodin, on je inače iz Austrije je i vrlo je šarmantan i cenjen, razveden je, lepo izgleda, trenira i vodi računa o sebi… Odmah se zainteresovao za Snežanu Đurišić i počeo da se raspituje koliko je ozbiljna u vezi s Vanjom - započinje izvor i dodaje:

Alo

 

- Pitao je prisutne da li je Vanja čovek dostojan takve dame, pa kao da li bi on imao šanse, pa Sneža je divna gospođa, prefinjena, uspešna, diskretna… Ma baš se naoštrio, i to toliko da je Vanja sve primetio. Međutim, tom gospodinu su svi prisutni rekli da o tome nema ni govora jer su Sneža i Vanja u ozbiljnoj vezi i da tu nema šta da traži, ali on je opet svako malo zapitkivao sve redom o Sneži, tako da je Vanji s pravom pao mrak na oči. Hteo je da napravi scenu i da mu stavi do znanja da je samo on sa Snežanom, međutim, ostali su ga umirili, pa se na kraju sve fino završilo, a moglo je da bude gusto - zaključio je izvor.

OVO JE SESTRA JOVANE JEREMIĆ! Nikada je nismo videli u javnosti, veoma liče, a ovu porodičnu tajnu voditeljka krije kao zmija noge!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zagondzija

18.01.2022 01:26

Slatko se nasmojah pred spavanje