OVO JE SESTRA JOVANE JEREMIĆ! Nikada je nismo videli u javnosti, veoma liče, a ovu porodičnu tajnu voditeljka krije kao zmija noge!
AleksandarNalbantjan/Alo!

Voditeljka Jovana Jeremić privlači veliku pažnju javnosti otkako se pojavila na malim ekranima, a iako je njen život pod budnim okom javnosti, o njenoj porodici malo toga se zna.

Naime, Jovana ima sestru i brata, koje nikada ne eksponira, a sada je isplivala fotografija njene sestre koja izuzetno liči na nju.

Jovanina sestra Milica je dosta povučenija, a voditeljka je jednom prilikom iskoristila da pokaže svoju stariju sestru. Njih dve na prvi mah dosta liče, s obzirom da su obe plavuše, dok brata do sada nije pokazala, niti govorila o njemu u javnosti.

- Jovana nije jedinica, ima starijeg brata i sestru koja se nije udavala, ima nekih četrdesetak godina. Ona ima stan u Beogradu, završila je ekonomiju. Jovanin brat Peđa je otišao odavde pre desetak godina i nije se vratio u Ljig, jer su se roditelji smrtno posvađali s njim. Neki porodični problemi. Mija joj se zove otac, njeni su bili ugostitelji. Držali su tu restoran "Dva brata" na Ibarskoj magistrali, ali je on zatvoren pre pet godina, kad su otišli u penziju. Nisu loši ljudi, radni su, malo čudni. Zovu ih "buve" ovde po Ljigu - ispričala pre nekoliko meseci Jovanina komšinica iz Ljiga.

Podsetimo, Jovana važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a nedavno je saopštila i da se razvela od dugogišnjeg izabranika Vojislava Miloševića što je sve ostavilo u čudu.

NIKAD EMOTIVNIJI PRIZOR! Bogdana snimila Veljka i njihovog naslednika u nesvakidašnjoj situaciji, prava porodična idila!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rus

17.01.2022 21:51

Skini se više sa tele ekrana. Nemogu da te vidim,a kamo li te gledam