VERIO ME I REKLA SAM DA! Slavica Ćukteraš ponovo šokirala na društvenoj mreži, glavna je zvezda Tiktoka, a ovo što je uradila prepričavaće se!
Foto: Alo!/ Dejan Briza

Slavica Ćukteraš, pored muzike, sa velikom strašću provodi vreme i na društvenim mrežama, pa se uz ime popularne pevačice često stavlja i epitet "TikTok zvezde".

Naime, pevačica iznova i iznova iznenađuje svojim humorom i kreativnim predstavama različitih društvenih pojava na poznatoj socijalnoj platformi, ali sada je otišla korak dalje i ponovo zabavila svoje verne pratioce.

Slavica je na TikToku kreirala video na temu kako društvene mreže utiču na mlade, konkretno, dvadesetpetogodišnjake.

VERIO ME I REKLA SAM DA! Slavica Ćukteraš ponovo šokirala na društvenoj mreži, glavna je zvezda Tiktoka, a ovo što je uradila prepričavaće se!

Foto: printscreen/TikTok

 

- Ja sa 25 godina kada uđem na Instagram - napisala je pevačica, a zatim su krenule objave "uspešnih vršnjakinja":

- "Kupila sam auto i stan", "Ovo je prvi crtež mog deteta", "Verio me je rekla sam da" - samo su neki od zanimljivih komentara na najpopularnijoj društvenoj mreži 

Slavica iz dana u dan ima sve više pratioca i sve češće se piše o tome da je pored pevanja njen skriveni talenat upravo humor.

OTAC JE NA NJU PONOSAN! Bosanac javno pohvalio svoju ćerku, Džidža se pojavila u nesvakidašnjem izdanju, a on morao odmah da reaguje

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rus

17.01.2022 22:41

Dali si sigurna u to što si rekla. Po mom mišljenju,on je lažov