OTAC JE NA NJU PONOSAN! Bosanac javno pohvalio svoju ćerku, Džidža se pojavila u nesvakidašnjem izdanju, a on morao odmah da reaguje!
Foto: Printscreen/instagram

Dragan Stojković Bosanac poznat je kao vrlo oštar i direktan kada je u pitanju takmičenje "Zvezde Granda". Takav je i po pitanju karijere svoje mezimice Aleksandre koju znamo po umetničkom imenu "Džidža".

On je komentarisao svoje mišljenje i o njenoj novoj duetskoj pesmi "Ekstaza" koju je ona skoro objavila.

S obzirom na to da je Džidža sa koleginicom Nadicom u duetu u novom spotu seksi i provokativna, kako po stajlingu, tako i po koreografiji, mnogi su mislili da će Bosanac pocrveneti. Međutim, njegov komentar na Instagramu iznenadio je njihove brojne poštovaoce i pratioce.

Jako sam ponosan na svoju Džidžu i to što se upustila u potpuno pravac koji je meni nepoznat! Ponosan na to kako je odradila! Jezik joj je duži od metra i brži od zvečarke. Šalu na stranu, bravo - pohvalio se poznati kompozitor.

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, kako navodi jedan od portala nakon što je kontaktirao Aleksandru povodom njenog povratka na scenu i popričao sa njom gde je bila i šta je radila za vreme pandemije, ona je izjavila sledeće:

 - Napravila sam pauzu najviše zbog pandemije. Mislim da nije bilo vreme za pesmu i veselje. Odlučila sam da zavrsim fakultet isključivo iz ljubavi prema muzici i želji da znam što više mogu iz te oblasti. Naišla sam na dobru pesmu, odnosno ponudila mi se pesma, duet gde sam taman iskoristila priliku da se oprobam u novom pravcu. Rep je nešto što sam oduvek volela, ali nisam se upuštala jer nisam bila spremna. Ne kažem da ću ostati u repu jer pevam i narodnjake i zabavnjake, ali za sada se mojoj publici dopada ovaj pravac pa ću se vrlo moguće malo zadržati u istom. Uvek ću raditi ono što volim makar to bilo i loše jer je poznato da se muzikom bavim jer je to moj život, a ne izvor novca - rekla je pevačica.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Tata, naravno, uvek da svoj sud, i za divno čudo dopalo mu se. Ja uvek mogu da snimim narodnjak i on to zna, i podržao me je u ovome jer zna da volim dosta muzičkih pravaca i zašto se ne bih oprobala u ovome ako mi već leži. Sugerisao je jako malo jer on kaže da sam odlično odradila, prošto rep je dikcija, rep je izraz, rep je dobar tekst i to je to. Smatra da sam to dobro iznela i drago mi je što imam njegovu podršku u svemu - rekla je Džidža.

POSLEDNJI OPROŠTAJ Poznato vreme i mesto sahrane poznatog srpskog pevača

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading