NEDA UKARDEN ZA ALO! Samo da prođe vreme straha i smrti!
Foto: Alo.rs

Pop pevačica Neda Ukraden (71) preko 50 godina aktivna je na muzičkoj sceni, ali ne pamti ovakvo stanje u kome se našao ceo svet zbog pandemije koronavirusa. U razgovoru za Alo! Neda ne krije zabrinutost i otkriva jedinu želju koju ima u godini koja je došla.

NEDA UKARDEN ZA ALO! Samo da prođe vreme straha i smrti!

Foto: ATA Images

 

- Protekle dve godine bih opisala rečima: bilo, ne ponovilo se. Moja jedina želja je da sve što se desilo oko ovog virusa bude iza nas i da prođu ovi crni dani, puni smrti, tuge, nerada, brige i straha - počinje pevačica i dodaje:

- Ovo što se dešava nije lako izdržati, pogotovo mi koji smo navikli da putujemo, da radimo, da budemo u društvu, mi koji smo navikli da se na drugačiji način budimo. Potpuno je logično da ljudi vrlo teško psihički doživljavaju sve ovo. Ipak, u svemu ima i nešto dobro, a to je da smo se okrenuli sebi, svojim porodicama i da smo nekako pronašli unutrašnju snagu i mir.

NEDA UKARDEN ZA ALO! Samo da prođe vreme straha i smrti!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ukraden navodi da je u protekle dve godine dosta toga i naučila.

- Shvatila sam da čovek treba da napravi prioritete u životu, da ne treba da se nervira i brine oko sitnica, pogotovo tuđih - kaže pevačica i osvrće se na svoju autobiografsku knjigu o ličnoj borbi kroz život koja bi uskoro trebalo da bude u prodaji:

- Moja knjiga će biti jako sadržajna jer sam živela i bila svedok zemlje koje više nema. Raspad te zemlje, grada u kojem sam živela, preseljenje, nova sredina i borba za opstanak sa detetom od 12 godina, bolesnim roditeljima... - završila je Neda razgovor za Alo!

PROMENJENA PRAVILA U ZVEZDAMA GRANDA! Saša Popović napravio presedan u takmičenju, evo o čemu je reč!

https://www.alo.rs/zabava/estrada/587015/sasa-popovic-bracni-par-u-takmicenju-zvezde-granda-grand/vest

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vuk

17.01.2022 09:45

Gospođo Ukraden, od čega vas je strah?