PROMENJENA PRAVILA U ZVEZDAMA GRANDA! Saša Popović napravio presedan u takmičenju, evo o čemu je reč!
E-stock

Saša Popović u novoj sezoni "Zvezde Granda" prvi put je čuo bračni par Dajanu i Nemanju Semlekan iz Zrenjanina, pa je odmah napravio presedan u muzičkom takmičenju.

Naime, on je odlučio da ovaj par nastupa zajedno u daljem takmičenju. Dajana je prošla prvi krug, dok se Nemanja nije proslavio, s obzirom da nije dobio nijedan glas od članova žirija.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Saša je rekao Nemanji da može da nastavi takmičenje samo ako pristane da nastupamo zajedno, ja sam htela odmah da se složim- rekla je Dajana na šta se Nemanja nadovezao.

- Ja sam bio devastiran, nisam mogao da verujem koliko sam loše zvučao i kada me je pitao za to, ja sam momentalo rekao sebi u glavi da mi je dosta i da hoću ona da ide dalje i da ne želim da je vučem na dole svojom lošom energijom, ali eto, ona je presudila i rekla da hoće - rekao je pevač za Grand.

Printscreen

 

Zajednički nastupi odavno im nisu strani jer već 7 godina rade u istom bendu, i niko ne sumnja da će se i u ovom šou programu odlično pokazati kao tandem.

- Kad smo malo razmislili shvatili smo da je možda i bolje i interesantnije da nastupamo u paru- odgovaraju oni za naš portal.

VODITELJKA SAOPŠTILA LOŠE VESTI! Posle Majine diskvalifikacije, usledila još jedna kazna!

 

 

Komentari (0)

Loading