KOLEGAMA SAM POZAJMLJIVALA NOVAC! Vera Matović progovorila o finansijama, tvrdi da su mnogi pevači zbog korone na rubu egzistencije
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevačica narodne muzike Vera Matović (75) na estradnoj sceni je punih 50 godina. Njenu karijeru obeležili su rad, red i disciplina. Uprkos nezavidnoj situaciji za njenu branšu koja traje pune dve godine, Vera u razgovoru za Alo! kaže da se pevači uvek snađu za novac, ali da su joj smrti mnogobrojnih janvih ličnosti tokom ovog perioda teško pale.

KOLEGAMA SAM POZAJMLJIVALA NOVAC! Vera Matović progovorila o finansijama, tvrdi da su mnogi pevači zbog korone na rubu egzistencije

Foto: Estock

 

- Godina za nama bio je jedan zaista težak period. Leto je, hvala bogu, proradilo, mogli smo da putujemo, da nastupamo, da radimo ono što umemo i volimo - počinje pevačica, i dodaje:

- Meni je teže što smo izgubili mnogo kolega, to mi je mnogo teže palo od finansijske krize. Za novac smo se mi uvek lako snalazili, neko je pozajmljvao, neko je nekog izdržavao i sve se to nekako nadoknadilo - naglašava Vera.

Da na estradi postoji empatija i razumevanje u teškim životnim situacijama svedoči Matovićka, koja kaže da su su joj se tokom pandemije neki prijatelji i kolege obraćali za finansijku pomoć.

- Bilo je prijatelja i kolega kojima sam pomagala, ali zašto bi se svi samo meni javljali?! Ja živim normalno kao i svaki drugi moj kolega koji je preživljavao ovu koronu. Pa kako oni, tako sam i ja. Nemam ja baš neki basnoslovni novac pa da mogu tek tako šakom i kapom da ga dajem - kaže Vera, i kometariše navode da je najbogatija pevačica na domaćoj estradnoj sceni:

- Ja sam ulagala u kuću, u neke druge stvari, ne idu u isto vreme i jare i pare. Ne mogu da ulažem u sve to i da ujedno imam i pare na gomili. To nigde nema.

KOLEGAMA SAM POZAJMLJIVALA NOVAC! Vera Matović progovorila o finansijama, tvrdi da su mnogi pevači zbog korone na rubu egzistencije

Foto: ATA Images

 

Vera komentariše i činjenicu da, iako se pola veka bavi estradom, nikada nije bila poročna, objašnjava zašto nikome nije pošlo za rukom da je uvede u neki porok, ali se i pita kako je kao  takva opstala u medijima i ostala interesantna novinarima?!

- Nikakav porok nikada nisam imala u životu. Osobu koja je jaka ličnost kao što sam ja ne može niko da navuče ni na šta! Ja ne znam zašto me novinari i dan-danas zovu za intervju, ne kockam se, ne pijem, niti se drogiram, niti izgovaram neke ružne reči... Pitam se ponekad šta ću ja medijima - iskrena je Vera, koja dodaje da nema čak ni depresivne faze kojima su sklone javne ličnosti:

- Ja sam jedna vesela žena. Čak i kada se dogodi nešto teško i tužno, ja nekako to pomerim u stranu i nastavim svoj život - završava Matovićka razgovor za Alo!.

Deca su prepoznala moju energiju

Karijeru Vere Matović prošle godine obeležila je pesma koju je snimila pre čak 12 godina. Zahvaljujući društvenim mrežama postala je hit, a pevačica to sa oduševljenjem prihvata, komentariše i navodi ko je zaslužan za taj uspeh.

- Deca su u nedostatku nekih drugih novih dobrih pesama, prepoznali energiju u pesmi „Miki, Milane“. Preko 20 miliona pravih pregleda a ne kupljenih govori o tome da su najmlađi osetili tu pesmu na pravi način.

PROMENJENA PRAVILA U ZVEZDAMA GRANDA! Saša Popović napravio presedan u takmičenju, evo o čemu je reč!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading