SANJA MARINKOVIĆ MI SE IZVINILA! Stanija bez dlake na jeziku o sukobu sa voditeljkom koja je starleti izgovorila brutalne reči u emisiji!
Foto: Printscreen/instagram

Ekonomistkinja po obrazovanju, po profesiji prva srpska starleta, Stanija je popularnost u Srbiji stekla zahvaljujući provokativnim fotografijama koje svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama, zbog čega je često na meti osuda. Ipak, Dobrojevićeva tvrdi da se, uprkos kritikama, mladi ugledaju na nju, a o tome, kako kaže, najbolje govori broj pratilaca koje ima na društvenim mrežama.

U ekskluzivnom razgovoru za Alo! Stanija je istakla da je odavno navikla da bude dežurni krivac i da joj nimalo ne smeta to što je često na udaru dušebrižnika.

- Mene osporavaju, ali činjenica je da jesam uzor mladima. To najbolje pokazuju brojke na mojim društvenim mrežama. Neko me prati zbog toga što objavljujem provokativne fotografije, neko zbog toga što želi da vidi kako treniram i što savetujem mlade da drže do sebe, da budu stabilni - kaže na početku razgovora za Alo! Dobrojevićeva, i dodaje da je ponosna na sebe što je završila državni fakultet.

Printscreen

 

- Eto, i to je jedan od razloga zašto mladi mogu da se ugledaju na mene. Radila sam na svom obrazovanju i često ističem koliko je to bitno, pogotovo za ženu. Žene moraju da budu nezavisne od svog muškarca. Ponosna sam na sebe i odmalena mi je bila želja da završim Ekonomski fakultet isto kao i moj pokojni otac - kaže Stanija. Iako za društvene mreže često fotografiše svoju zadnjicu i grudi, Dobrojevićeva kaže da u tome ne vidi ništa pogrešno.

- Svesna sam da imam veliku odgovornost svaki put kada objavim neku fotografiju, ali u tim stvarima ne vidim ništa loše, trudim se da sve to bude korektno i u neku ruku poučno. Ovi što zastupaju moral, za njih ne možeš da budeš pametan i obrazovan - rekla je Stanija, koja sa dečkom Markom broji dana pred useljenje u luksuzni penthaus koji je nedavno pazarila u Rumi.

- Nismo se još uvek uselili u novi stan, ima tu još dosta stvari da se završi, ali jedva čekam da dođe do toga. Dobar deo smo već uradili, ostalo je još da se srede sobe, trpezarija, terasa kao i moja kancelarija. Polako, nigde ne žurimo, a ja sam poznata kao veliki perfekcionista i želim da to sve bude onako kako sam zamislila - rekla je Stanija za Alo!.

Instagram

 

Stanija već tri godine uživa u ljubavi sa manekenom Markom Markovićem kojeg je upoznala u rijalitiju Zadruga.

- Ne planiram brak jer meni taj papir ništa ne znači. Bitno je da je nama ovako lepo. Marko i ja stvarno uživamo u svakom trenutku naše ljubavi. Kada dođu deca, onda ću razmišljati o tome  - zaključila je Stanija.

Instagram

 

Jedna od retkih koja je Staniju iskritikovala u lice bila je voditeljka Sanja Marinković, kada joj je svojevremeno u emisiji „Magazin In“ rekla da su uzori mladih u Srbiji uspešni sportisti, a ne polugole starlete.

- Sanja i ja smo rešile taj problem, ona mi se izvinila zbog toga i nekako smo završile s tim. Inače, takve stvari me ne tangiraju - rekla je Stanija.

BIVŠA ŽENA HELENINOG MUŽA PROGOVORILA Voditeljko otkrila da ga ne podnosi, te da će u ovom slučaju odgovarati pred zakonom!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sneza

14.01.2022 08:21

Ona ce imati kancelariju u stanu joj muko moja 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️