15.000 EVRA ZA SEDAM DANA! Sofija Milošević i Luka Jović odseli u luksuznom hotelu, sve je od mermera i zlata, ovo su svi detalji!
Printscreen

Fudbaler Luka Jović i njegova izabranica Sofiju Milošević, koja je u drugom stanju, trenutno uživaju u Dubaiju, a fudbaler Real Madrida je navodno za ovo luksuzno putovanje iskeširao 14.000 evra.

- Dogovorili su se posle Nove godine da otputuju zajedno u Dubai, ali kada je Luka saznao da će njegov klub igrati utakmicu protiv Barselone 12. januara odustao je od puta. Pošto je Sofiji obećao odmor u tom periodu, nije želeo da ostane sama u Madridu, pa je častio nju i sina sa sedam dana u Dubaiju - rekao je izvor blizak paru.

15.000 EVRA ZA SEDAM DANA! Sofija Milošević i Luka Jović odseli u luksuznom hotelu, sve je od mermera i zlata, ovo su svi detalji!

Printscreen

 

Fudbaler nije štedeo, pa joj je rekao "da izabere hotel koji hoće i da ne gleda cenu".

- Odlučila se za hotel koji se nalazi na poznatoj plaži Džumeira i u kom noć u luks apartmanu košta 2.000 evra, pa je Luku olakšala za 14.000 evra. Apartman u kojem boravi ima 70 kvadrata, bračni krevet, dečju sobu, veliki balkon sa pogledom na more, vrt i bazen - kaže izvor.

Jović zbog posla nije mogao da otputuje sa Sofijom i sinom, ali njima društvo prave brat Stefan i prijateljica Slađa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

- Zbog situacije sa koronom ne viđa se dovoljno sa ljudima koje voli. Zato ih je pozvala da krenu sa njom kako bi konačno bili zajedno, ali joj i pomogli oko dečaka. Luka je srećan što su sa njom ljudi koje voli - završava izvor za pomenuti portal.

TRAŽE MI DA NEKO IZUJE CIPELE, VOLE STOPALA! Ognjen u novoj emisiji "Milizam" šokirao izjavom, voditelj o ovim temama nikada do sada nije pričao! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading