TRAŽE MI DA NEKO IZUJE CIPELE, VOLE STOPALA! Ognjen u novoj emisiji "Milizam" šokirao izjavom, voditelj o ovim temama nikada do sada nije pričao! (VIDEO)
Foto: Nikola Todorović

Prva emisija „Milizam“ startuje danas od 15h na Jutjub kanalu Alo! novina i emitovaće se svakog četvrtka u pomenutom terminu, a prvi gost emisije kod novinara, voditelja i kolumniste, Milija Čolića, bio je takođe voditelj Ognjen Amidžić.

Naime, Ognjen (46) spada u red multitalentovanih televizijskih autora koji ne dozvoljavaju da ih pregazi vreme i aktuelni trendovi. Pored činjenice da uređuje i vodi najgledaniju zabavnu emisiju „Amidži šou“, on je i jedan od najpraćenijih medijskih ličnosti na Instagramu gde objave o životu njegovih stopala prati preko 77.000 ljudi.

U prijatnoj atmosferi restorana „Kolo“ u TC „Galerija“ Ognjen se osvrnuo na ovu činjenicu i autoru i voditelju Miliju Čoliću objasnio kako je počeo da kreira profil na kome se nalaze samo fotografije njegovih stopala u raznoraznim situacijama.

- Nisam znao šta da objavljujem na Instagramu i onda sam jednom uslikao stopala i tako je to krenulo. Kasnije sam stopala počeo da stavljam u različite situacije iz svakodnevnog života - počeo je Amidžić.

U razgovoru koji se ticao i Ognjenove karijere, autor emisije se posebno osvrnuo na to da su njegovi gosti rijaliti igrači i infulenseri koji su poznati na društvenim mrežama, pa je naglasio da ne misli da pogrešnim ljudima poklanja medijski prostor.

TRAŽE MI DA NEKO IZUJE CIPELE, VOLE STOPALA! Ognjen u novoj emisiji

Foto: Nikola Todorović

 

Ognjen pao na testu nepotrebnog znanja

Mili je pozajmio rubriku „Test nepotrebnog znanja“ koju u svojoj emisiji ima Amidžić. Postavio je Ognjenu osam pitanja, ali kako je voditelj znao odgovore na svega dva, obojica su konstatovali da je na ovom testu pao.

Kompletnu emisiju pogledajte na vrhu teksta i ne propustite novu emisiju koja definitivno obećava, a spremamo vam goruće teme koje definitivno neće moći, a da ne pogledate.

DO KADA ĆEMO ZAVIRIVATI U TUĐE KREVETE?! Ceca Ražnatović nikad brutalnija i iskrenija, pevačica digla glas i javno podržala LGBT zajednicu i gej brakove!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading