PROGNOZE SU BILE KATASTROFALNE! Vesna Đogani sa knedlom u grlu progovorila o tragičnom gubitku
Printscreen

Nakon praznične euforije, Vesna Đogani svakako je jedna od onih koji su najviše radili u proteklom mesecu, ali i za Novu godinu, a sada je prokomentarisala kako je podnela tolike obaveze i otkrila brojne aktulenosti iz svog turbulentnog života.

- Mi ceo decembar radimo, što putujemo, što emisije, za Novu godinu proslave i žurke, a onda četvrtog januara slavimo ćerkici rođendan. Tako da sam ovaj vikend uhvatila da se odmorim - počinje Đoganijeva.

- Poslednjih godinu-dve ne planiram, rešavam stvari u sekundi, volim tu inprovizaciju. Tu sam postala veliki majstor, prethodne godine sam razvalila - priča Vesna.

PROGNOZE SU BILE KATASTROFALNE! Vesna Đogani sa knedlom u grlu progovorila o tragičnom gubitku

Instagram

 

Godina za nama za porodicu Đogani bila je više nego uspešna, ali bilo je tu i brojnih turbulencija, budući da se spekulisalo o javnoj prevari njenog supruga Đoleta. 2021. im je svakako obeležio i gubitak ljubimca, koji je godinama bio kao član porodice.

- Pre 4 godine smo znali već da su nam prognoze bile katastrofa. Ali sam ja počela načinom života da menjam sve to. Nju sam dobila pre dece, bila je nešto posebno. Ona je prvi bižon koji je ušao u Srbiju i region. Ta rasa je postala popularna zahvaljujući meni, ona je prvi pas koji je snimao spotove, samo da izdržim bez suza - priča pevačica.

PROGNOZE SU BILE KATASTROFALNE! Vesna Đogani sa knedlom u grlu progovorila o tragičnom gubitku

Alo

 

- Treba mi nedelju dana da se apdejtujem i odmorim od svega. Trebalo je sve to ispoštovati, e sad ću da se posvetim sebi i alkalizujem - zaključila je Vesna Đogani.

POČINJE SUĐENJE ZA SMRT ŠABANA ŠAULIĆA! Biće na ovaj sveti dan, a Goca se sada oglasila i poslala brutalnu poruku krivcu za pevačevu smrt!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nele

13.01.2022 15:59

Ovo je bajato ,hajd sad stavi periku pa snimi sa doletom neko ljubakanje toboz prevario te...