PRIČALO SE DA SAM BEZ REBARA! Stoja progovorila o estetskoj intervenciji u Turskoj, pa otkrila šta je zapravo tajna njenog savršenog izgleda!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Stoja Novaković često je na meti kritika kada je fizički izgled u pitanju, a nedavno je kao bomba odjeknula vest o tome da je navodno potrošila preko 100.000 evra na estetske korekcije u Turskoj.

Ona se sada oglasila i otkrila koliko istine ima u svemu ovome.

– Ne dotiče me više ništa, navikla sam… Svako ima pravo da lupa, eto pustiću im mašti na volju. I pre 15 godina isto je bila priča da sam bez rebara – rekla je ona u jednoj emisiji. 

PRIČALO SE DA SAM BEZ REBARA! Stoja progovorila o estetskoj intervenciji u Turskoj, pa otkrila šta je zapravo tajna njenog savršenog izgleda!

Printscreen

 

– Ja sam prva priznala da sam bila u Turskoj na plastičnoj hirurgiji i mogu da kažem da sam prezadovoljna njihovim radom, organizacijom i mojim izgledom. Nema veze ni ta hirurgija koliko je bitna disciplina u smislu da ne jedem šta ja hoću, a mnogo volim da jedem i što je najžešće što znam da kuvam jako lepo – zaključila je pevačica.

NOVI HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Ceca zamahnula fasciklom na Mariju Šerifović, a Saši Popoviću zapretila ovime, šok u studiju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Xxl

13.01.2022 12:18

Ako je ovo njen savršeni izgled onda joj fali i nka daska u glavi.Kad to ugradi biće sa(s)vršena.