SAŠA MATIĆ RASPLAKAO KOLEGINICU UŽIVO U EMISIJI! Pevač otkrio sve o zdravstvenim problemima koji su ga zadesili, a onda priznao jednu stvar!
Printscreen

Saša Matić je bio gost jedne emisije i tim povodom je otkrio da je pred novogodišnji nastup imao manjih zdravstvenih problema, ali je poput pravog profesionalca izneo čitav nastup.

- Nova godina je prošla odlično, došao sam u Beograd iz Hercegovine oko pola tri popodne... Došao je polu mrtav čovek kod kuće, zakačila me temperatura. Došao je moj prijatelj doktor Đorđe Filipović kod kuće, nakljukao me svim mogućim koktelima i lekovima. Negde oko pola 11 kada sam došao u Hajat, pita mene moj menadžer Marko Maksimović, "Saško jel možeš?". Ne znam šta da mu kažem, ni mogu, ni ne mogu. Znam da moram, vidim da ne mogu, onda je to bila ozbiljna panika u datom tom trenutku - i počeo je priču Saša.

Printscreen

 

- Kada je krenuo koncert, prva pesma tako i tako, drugu peva publika, treću prateći vokali, ja se švercujem. Na četvrtoj pesmi kažem sebi, vidi ili si sada pukovnik ili si pokojnik. Ili se povlačiš sa bine ili moraš da prelomiš u datom trenutku da gaziš, pun gas. Na kraju je koncert trajao četiri sata, od 23h do 3 sata ujutru - ispričao je Saša u emisiji.

Dok je Saša Matić gostovao u emisiji uživo u programu se iz Splita uključila pevačica Jelena Rozga, sa kojom Matić ima duet "Ti i ja" što je pevača iznenadilo.

- Sale moje ljubim te, srce moje. Slušala sam te, sve si lepo rekao. Dočekali smo najlepšu pesmu na svetu. Zaslužili smo - poručila je Rozga.

Printscreen

 

- Kada sam je prvi put čula, zaplakala sam. Verujem da nisu samo ženska srca zaplakala, već i muška kada su je prvi put čuli - dodala je Jelena.

SKORO 4.000 EVRA ZA NOĆENJE U HOTELU! Ćerka Željka Mitrovića pokazala luksuz koji je okružuje, a samo jedna stvar košta kao nečija godišnja plata u Srbiji!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading