SKORO 4.000 EVRA ZA NOĆENJE U HOTELU! Ćerka Željka Mitrovića pokazala luksuz koji je okružuje, a samo jedna stvar košta kao nečija godišnja plata u Srbiji!
Printscreen

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović svakodnevno objavljuje fotografije i snimke dok uživa sa dečkom Ilijom iz Ukrajne.

Naime, ona neretko na svom Instagramu objavljuje detalje svog života i luksuza dok uživa sa svojim izabranikom milijarderom.

Ona je za Novu godinu objavila slike iz porodičnog doma i jelke ispod koje se nalaze kese skupocenih brendova, potom zimsku jaknu od 6.000 evra koju je nosila na ručku s verenikom u Francuskoj, a sada je otkrila i lokaciju na kojoj se nalazi.

Kako se navodi, u pitanju je luksuzni hotel u Kurševalu u kojem noćenje košta od 2.000 do 3.750 evra.

BILI SU RAZDVOJENI! Komšije razvezale jezik o životu poznatog pevača, ovakav mu je odnos sa suprugom, a evo i kako se Aco Pejović ponaša prema njima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ex faca

09.01.2022 09:59

Od svih Pinkova, dronova... i ostalih izuma, Željko je dokazao da je veliki biznismen. Najveći uspeh u biznisu je da je uspeo ćerku da debelo unovči. Ne verujem da je Ilija nešto šarmantan i romantičan, ali kad otvori novčanik sve to je trivijalno zapažanje.

Zrenjaninac

09.01.2022 13:11

A jel povela i brata? Ili je on ostao kod kuće jer ga žulja nanogica, ili mu je možda malo žao devojke koju je pregazio?

vuk

09.01.2022 15:25

Zamislite ovog lika, bas ovako obucenog u Srbiji. Da li bi prosao kod nasih damica?