NAJTEŽE MI PADA... Dajana Paunović otkrila da li ona sprema česnicu za Božić i sa kime će ga ona i njen sin proslaviti
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Dajana Paunović nedavno je postala član saveta za rodnu ravnopravnost, ali isto tako na oduševljenje mnogih osnovala je i Fondaciju za iste svrhe i tom prilikom pokazala da je spremna da "razbije" mnoge predrasude kada su žene u pitanju, što je svojim vrednim radom, naporom, zalaganjem, trudom i željom i dokazala. Takođe, mnoge fascinira kako uspeva da i na privatnom i poslovom planu bude ispunjena, a sa druge strane da slovi za jednu od najlepših i najnegovanijih dama u regionu. 

Ona se ovom prilikom dotakla zanimljivih detalja iz prethodne godine, ali i otkrila čega je morala da se odrekne na putu ka uspehu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

Šta je to sto ćeš što pre s početkom Nove godine rado zaboraviti, a po čemu ces pamtiti prethodnu godinu?

- Ne želim ništa da zaboravim, početkom godine koju ispraćamo sam otvorila Fondaciju za rodnu ravnopravnost, postala sam i član Saveta za rodnu ravnopravnost Grada Beograda i posvetila se tome. Mnogo novih lepih stvari mi se desilo, ušla sam u novo poglavlje života kada je posao u pitanju, one lepe stvari iz ‘21. koje su mi važne i dalje su tu i sve je onako kako treba. 

Šta očekuješ od 2022. godine i koja je bila tvoja želja tačno u ponoć?

- Moja želja biće da su svi oni koje volim zdravi. Moja porodica i prijatelji. Da smo svi na okupu, da smo zajedno i da smo dobro, onda možemo ostvariti sve i naša sreća može biti potpuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

Voditeljka je otkrila šta joj najteže pada kada je posao u pitanju i čega se odrekla. 

- Najteže mi pada odvajanje od deteta zbog ili ranog ustajanja i pripremanja programa dok sam bila na televiziji ili sada kada sam često na putu zbog Fondacije. Odrekla sam se sna, društvenog života... ali nije mi žao. Danas imam veliku Fondaciju koja se razgranala u nekoliko sektora iliti ogranaka, 4 kancelarije u Beogradu, Novom Sadu, KiM, advokatsku kancelariju. Radimo na teritoriji Srbije, planiramo i regionalne projekte. Imam veliko iskustvo kada je televizija u pitanju, zbog čega sam srećna. Sve ono o čemu sam maštala sada počinjem da ubiram plodove. Posao je veliki i odgovoran, ali sam srećna. Usrećiti nekoga i pomoći nekome, vratiti osmeh na lice, nema cenu. 

Kako ćes provesti Božić, kako si kao dete slavila i u čemu uživa tvoj sin? Umeš li da praviš česnicu?

- Za česnicu je zadužena moja majka, ja sam degustator svih njenih čarolija koje napravi u kuhinji. Sin uziva kada smo svi na okupu, tako ćemo provesti i Božić , tako sam ga provodila i ja... Uz porodicu, zajedno ćemo porodično provesti popodne a onda moj sin i ja odlazimo kod naših prijatelja van Beograda i na put od nekoliko dana. Nas par roditelja poželelo je da decu odvede na putovanje iznenađenja. Ti dani podređeni su deci, osluškujem njihove želje i radim na njihovim ostvarenjima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

ZA BOŽIĆ VOZIM TRAKTOR PO SELU I BUDIM SVE REDOM! Darko Lazić i Barbara Bobak zajedno će proslaviti Božić, a evo i kako

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading