ZA BOŽIĆ VOZIM TRAKTOR PO SELU I BUDIM SVE REDOM! Darko Lazić i Barbara Bobak zajedno će proslaviti Božić, a evo i kako
Foto: Ataimages

Darko Lazić ima poseban ritual za Božić - vozi se traktorom kroz selo i sa razglasa pušta pesme Baje Malog Kninže!

Folk pevač kaže da njegova devojka Barbara Bobak poštuje ove neobične praznične rituale i da je to jedan od razloga što će u maju da se oženi njom.

- Osoba koja je sa mnom u vezi mora da se navikne na tradiciju koju praktikujem za naš najradosniji praznik. Barbari to ne smeta i podržava me u svemu. Od svih praznika najviše volim i poštujem Božić i to se nikada neće promeniti - priča Lazić.

Folker je odmalena poštuje sve tradicionalne običaje:

ZA BOŽIĆ VOZIM TRAKTOR PO SELU I BUDIM SVE REDOM! Darko Lazić i Barbara Bobak zajedno će proslaviti Božić, a evo i kako

Foto: Printscreen/instagram

 

- Još kao mali naučio sam da idem u šumu po badnjak. Obavezno ponesem i neko vino, da mi se nađe usput. Za Badnji dan sa društvom kuvam rakiju i pečem ribu na talandari, a istovremeno okrećemo prase koje ćemo jesti na Božić - priča Lazić.

Pevač dodaje da je najbolji provod ipak narednog dana:

- Na Božić ustanem u tri ujutru, palim traktor i za njega zakačim prikolicu sa agregatom i dva zvučnika. Onda odvalim album Baje Malog Knindže i krenem da vozim kroz selo i budim sve redom. Naravno, nosim vino i rakiju sa sobom, da mi se nađe uz glasnu muziku. Probudim celo selo, pa se oko pola pet celo društvo okupi i svi zajedno idemo u šumu. Kući se vratim u deset ujutru i onda tek doručkujem i dan može da počne. Imam jedno pravilo koga se pridržavam za Božić: tog dana nikada ne nastupam, tako da ću dan provesti sa mojom Barbarom.

ZA BOŽIĆ VOZIM TRAKTOR PO SELU I BUDIM SVE REDOM! Darko Lazić i Barbara Bobak zajedno će proslaviti Božić, a evo i kako

Foto: Ataimages

 

Golupčići će vezu ozvaničiti u maju i napraviće veliku svadbu.

- Ako sve bude kako treba, krajem maja ženim se Barbarom, sve je već zakazano! Taj termin smo izabrali jer će biti lepo vreme i moći će da se slavi na otvorenom. Veselje će biti tokom nedelje, jer mi pevači vikendom radimo - kaže folker i dodaje da će njihova svadba trajati dva dana:

- Iskreno, ceo život sam tražio ženu koja će da poštuje moje neobične običaje za praznike i napokon sam je pronašao. Prvog dana ćemo slaviti u restoranu, a sutradan u šatoru ispred koga ćemo peći vola. Ma ima sve da se ljulja, jednom se ženi Darko Lazić. Pardon, dvaput.

PEVAČICA HVALI BIVŠE MUŽEVE NA SVA USTA! Zlata Petrović otkrila da je nsajsrećnija za Božić, jer su tada svi zajedno!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading