STARLETI PREKIPELO! Oglasila se Ana Korać nakon spekulacija da luksuzni džip zapravo iznajmljuje i izjavom šokirala sve, ovo od nje nismo očekivali!
Foto: Printscreen/instagram

Otkako je rešila da promeni život iz korena, Ana Korać je na udaru. Nedavno je od dečka koji joj je najpre kupio BMW M 4, pa za Novu godinu i najnovijeg mercedes džipa kojim se pohvalila na društvenim mrežma zbog čega su mnogi posumnjali da ona zapravo pozajmljuje automobile rešila da takvim spekulacijama stane na put.

Naime, starleta se sada konačno oglasila i objasnila o čemu se tu radi.

- Pre svega svima želim sve najlepše u Novoj godini, kao i današnji Badnji dan i sutra Božic. Do sada se nisam oglašavala kada su ovakve stvari u pitanju, ali želim da spustim prašinu koja se podigla oko mog automobila i stavim tačku na tu priču. Džip sam dobila od svog dečka sa kojim sam nekoliko meseci u stabilnoj vezi. On je veoma uspešan mladi čovek i želeo je da mi pokloni auto. Ne znam u čemu je problem? - zapitala se Koraćeva i dodala:

STARLETI PREKIPELO! Oglasila se Ana Korać nakon spekulacija da luksuzni džip zapravo iznajmljuje i izjavom šokirala sve, ovo od nje nismo očekivali!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nikada se nisam kitila tuđim perjem, pa nemam nameru ni sad. Moj partner sa kojim imam ozbiljne životne planove mi je poklonio auto, cini me srećnom, lepom, zaljubljenom ženom. Svakoj bi devojci poželela da ima muškarca kao ja. Zašto niko komentariše koliko sam srećna ispunjena, voljena žena, nego odmah gledaju materijalne stvari? Znate zašto? Zato što ih samo zanima ko mi je to kupio. Videćete kada se budemo venčali - poručila je Koraćeva.

Otkako je srećna u ljubavi sa uspešnim biznismenom Ana se smirila, sredila svoj život i veruje da će uskoro postati majka devojčice.

- Vreme mi je da se ostvarim u najvažnijoj životnoj ulozi. Imam mirnu luku i mom dečku želim da rodim najlepšu devojčicu. On je dečko za primer i neko ko je ulepšao moj život - zaključuje ona.

JOVANA NAPRAVILA HAOS U ŠMINKERNICI! Jeremićeva besna jer joj pakuju aferu sa ovim muškarcem, otkriveno i ko joj podmeće skandale!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dejan

06.01.2022 18:45

Vidimo se u zadruzi,tamo te ceka tvoj balvan Janjus