NEUTEŠNA GRLI HLADNI MERMER I PLAČE Ana Bekuta sama na Mrkinom grobu na 40 dana, pevačica bez šminke kleči i jeca, dok u ruci grčevito drži ovo!
Ataimages

Navršilo se 40 dana od smrti počasnog predsednika SPS Milutina Mrkonjića i emotivnog partnera Ane Bekute, koji je preminuo 27. novembra u 80. godini. Pevačica je na Novo groblje stigla potpuno slomljena, bez šminke, te je sve vreme jecala.

U crnoj bundi i šubari, sa maskom na licu gotovo da nije bila prepoznatljiva, no, tuga koja ju je obuzela razotkrivala ju je.

Iako je nedavno tek počela da nastupa, na licu pevačice vidi se da izuzetno pati za političarem, s kojim je bila u vezi devet godina. Kada je stigla na groblje, u Aleju zaslužnih građana, ona se nadvila nad spomenik i plakala u tišini, a zatim se pozdravljala sa prisutnima koji su stizali.

Na pomen Mrki stigli su Lidija Vukićević, Hani Mitrović, Goca Šaulić, kao i ceo SPS.

Podsetimo, Mrkonjić je preminuo na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba. Bekuta se hrabro držala sve vreme i nadala da će doći do poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja, međutim, njegovo srce nije izdržalo. Takođe, njemu je letos već bio ugrađen pejsmejker.

OVAKO ESTRADA OBELEŽAVA BADNJI DAN! Jovana Jeremić postila i obavila pričest na ovoj svetoj lokaciji, a ova pevačica je napravila tradicionalni ručak!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading