OVAKO ESTRADA OBELEŽAVA BADNJI DAN! Jovana Jeremić postila i obavila pričest na ovoj svetoj lokaciji, a ova pevačica je napravila tradicionalni ručak!
Printscreen

Danas svi vernici pravoslavne vere slave Badnji dan, a neke poznate ličnoti podelile su na svojim društvenim mrežama kako su oni obeležili ovo jutro.

Jovana Jeremić poranila je i otišla na Kalemegdan u Crkvu Svete Petke. Ona je postila Božićni post, a jutros se pričestila što je i podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Gospode, hvala ti na svim darovima. Trudiću se da u svemu, posebno kada grešim, ostanem doledna glavnom principu, a to je biti dobar čovek. Ne da Bog na svog. Volim te - napisala je Jeremićka uz sliku ikone i nafore.

Teodora Džehverović pohvalila se kulinarskim sposobnostima. Ona je svojim pratiocima čestitala praznik, a u instagram storijima snimila je prebranac koji se peče u rerni i fil koji je mutila za kolače koje će poslužiti na Božić.

- Dobro jutro, dragi ljudi! Srećan vam Badnji dan! Snajka i ja smo vredne - napisala je teodora uz emotikon srca dok sprema poznati kolač trileće.

Veljko Ražnatović i Ceca Ražnatović, poranili su sa malim Željkom u šumu po Badnjak, kako i nalažu običaju za najradosniji hrišćanski praznik.

Oduševljeni Željko je uzeo sekiru, zamahnuo, a onda je i posuo žitom badnjak da bude berićitna godina. Kada su završili posao, oduševljeno je tapšao i radovao se, a ponosna Ceca je sve to podelila na svom Instagram storiju.

OVO JE TAŠKETOVA PRVA SUPRUGA! Više ne živi u Srbiji, imaju prelepu ćerku, a konačno je otkriveno i u kakvim je odnosima sa Viki Miljković!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading