ALO! PAPARACO! Marina Visković jede samo domaće, pa zaliva luksuznim pićima, a gest ovog prodavca ostavio je pevačicu bez reči! (FOTO)
Alo

Kada si poznat i slavan, onda za tebe nema zime, plus ne moraš ni novčanik da nosiš, a da je tako, uverila se i pevačica Marina Visković koja je krenula u nabavku za Božić.

Naime, na račun svoje popularnosti ona je degustirala hranu na tezgama, pa na poklon dobila i šampanjac. Očigledno je da ljubazni prodavac prati Visko, kao je mnogi zovu na Instagramu, pa je tačno znao koje piće ona voli, te joj je u znak zahvalnosti što je došla baš kod njega, poklonio jednu flašu.

Paparaco Alo! uslikao je Marinu kako sama šeta Knez Mihajlovom ulicom, a onda smo je ispratili ne bismo li saznali da u međuvremenu nije našla dečka.

Međutim, pevačicu očigledno ne zanimaju muškarci već samo dobra, domaća srpska hrana. Marina je zastala pored jedne tezge, a onda je ćakulala sa prodavcem koji joj je rezao razne sireve i kobasice kako bi isprobavala. Iako je već dugo sama, očigledno je da Viskovićeva ima ozbiljan uticaj na muški rod, pa je tako ovoga puta osvojila srce ljubaznog prodavca od kojeg je dobila i poklon.

Nakon što je degustirala slaniše, Marina je prešla na susednu tezgu gde je kupovala liciderska srca i karamele, a onda je opalila i selfi.

Ako se po januaru godina poznaje, pevačica će 2022. biti izuzetno poželjna za muški rod.

SPASILA SAM SE! Prvo oglašavanje Tanje Savić nakon skandaloznog napuštanja emisije, Jovana Jeremić će tek sada izgoreti od besa!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading