TANJA SAVIĆ NAPUSTILA EMISIJU ZBOG JOVANE JEREMIĆ?! Novi estradni skandal, evo šta je bio povod da ode!
Foto: Youtube/Printscreen

Razlog zbog kog je Tanja Savić napustila emisiju "Amidži šou" jeste Jovana Jeremić, saznaje gorepomenuti list.

Kako priča izvor, Tanja se požalila kako joj je Jovana sve vreme upadala u reč, zbog čega ova nije uspevala da odgovori na pitanja. Nakon otprilike pola sata, ustala je i otišla iz studija.

TANJA SAVIĆ NAPUSTILA EMISIJU ZBOG JOVANE JEREMIĆ?! Novi estradni skandal, evo šta je bio povod da ode!

Alo

 

Tanja nije mogla da dođe do reči, ni na jedno pitanje praktično nije mogla lepo i normalno da odgovori. Jovana joj je upadala u reč, što Tanja više nije mogla da podnese i napustila je snimanje - priča izvor za gorepomenuti list sa lica mesta, kojem se Tanja kasnije požalila.

Iako će mnogi misliti da je Jovana možda Tanju isprovocirala pominjanjem Draška Stanivukovića, to se nije desilo. Nijednom nije spomenut - dodao je izvor.

TANJA SAVIĆ NAPUSTILA EMISIJU ZBOG JOVANE JEREMIĆ?! Novi estradni skandal, evo šta je bio povod da ode!

AleksandarNalbantjan/Alo!

 

Podsetimo, nakon što je saznala da je Jovana ta koja je javno otkrila da se Tanja i Draško viđaju, Savićeva je rekla:

- Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) - poručila je Savićeva tada za gorepomenuti list.

OGNJEN AMIDŽIĆ ŠOKIRAN POTEZOM TANJE SAVIĆ Voditelj ispričao šta se desilo, pevačica sve ostavila u neverici

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
kokan

02.01.2022 16:53

Iskreno, devojko, biti novinar nije lak posao, a još kao voditelj je teško. Treba vežbati dikciju, akcentovanje, uskladiti glas, maniri, ne upadati ureč, ne brbljati, posebno ne vrištati. Za to treba urođeni talenat i puno vežbati. Ništa od ovog ti ne ide za rukom...

Bane

02.01.2022 19:58

Ova Jeremićka je ozbiljan iskompleksirani skot.

Dule

03.01.2022 08:52

Ovo je bruka od novinarke Dno dna I treba da napusti ..

Сараџогла

01.03.2022 09:10

@Dule - Јована упада у реч госту.Често гласно ,,да,да ...''! Често видно НЕ СЛУША госта! Увек најмање јој је реторика ТРИ ПУТА ДУЖА него да буде КРАТКА И ЈАСНА.Што се тиче облачења ту јој је укус катастрофа.КАНТАСТРОФА!Није ни чудо што је Јовану супруг напустио утекавши а да се није ни окренуо!

Maric

28.02.2022 19:59

Poznato je da Jovana nema bas dobar filing sa kulturom, obrazovanjem, vaspitanjem i td. ali da ovako nisko padne nisam ocekivao. Zao mi je ovo se nije slucajno dogodilo, mislim da uskoro leti sa te televizije. Mislim da je necemo dugo gledati kao voditeljku, nego ce se o njoj pricati za par godina kako mesi burek u nekoj pekari.