BESNA NAPUSTILA EMISIJU! Tanja Savić gostovala sa političarem i Jovanom Jeremić, pa otišla iz Amidžija!
E-stock

Voditelj Ognjen Amidžić snimao je prazničnu emisiju "Amidži šou" u kojoj su gosti bili: Jovana Jeremić, Ivica Dačić, Tanja Savić, Branimir Nestorović, a nakon pola sata usledila je neprijatna situacija.

Name, kako saznaju mediji, pevačica Tanja Savić je nakon pola sata od početka snimanja emisije napustila istu i otišla bez reči.

Alo

 

Za sada nije poznato zbog čega je Savićeva besna napustila snimanje.

Inače, podsetimo voditeljka Jovana Jeremić je bila ta koja je u javnost iznela da su pevačica Tanja Savić i Draško Stanivuković u vezi.

Inače, emisija će se emitovati u utorak na Pink televiziji.

E-stock

 

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je otkrila Jovana.

Mediji su ubrzo objavili da je u pitanju Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, a onda je voditeljka iznela još detalja o njihovoj navodnoj aferi.

- Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu - objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila. Emisija će biti emitovana u utorka uveče.

ANA RADULOVIĆ O GODINI IZA NAS Po ovome će pamtiti 2021. godinu!

Komentari (1)

Loading
Đoka

02.01.2022 17:55

Sa Jovanom alapačom nemože niko,toliko je arogantna,umišljena da je faca,prepotentna,ohola itd,a voditelj namjerno je sastavio njih dvije iako zna da cijelu aferu sa Stanivukovićem ona osmislila,a pogotovo nemožeš od nje doći do riječi. Jednom riječi i Jovana i Ognjen su obični prostaci.