EMOTIVNA SLIKA IZ KUĆE RODIĆA Objavili fotografiju malog Željka Ražnatovića i Zorana Šijana!
Foto: Printscreen/instagram

Naime, tetka Nataša Rodić bila je oduševljena prizorom, pa je objavila dirljivu fotografiju dece svojih sestara Bojane i Bogdane. Na fotografiji se vide mali Zoran Šijan i Željko Ražnatović koji se igraju jedan sa drugim.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Ovo je podelila i Bojana Rodić, a onda se nežnim momentima priključio i Bojanin muž Mirko koji je objavio fotografiju naslednika u odelcetu.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Podsetimo, drugovi Mirko Šijan i Veljko Ražnatović oženili su se dvema sestrama Bojanom i Bogdanom. Veljko sa Bogdanom ima sina Željka, dok Mirko sa Bojanom ima sina Zorana, a obojica mališana imena su dobila po pokojnim dedama.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Nataša Rodić, treća sestra, privlači pažnju gde god se pojavi, a nedavno je na slavi Cece Ražnatović došla sa dečkom koji nije poznat javnosti, iako su je povezivali sa sinom Zlate i Peje - Jovanom. Ipak, izgleda da su njih dvoje samo prijatelji i da Nataša uživa u ljubavi sa drugim.

BONUS VIDEO:

DEŠAVALO SE DA NEMAM NI HLEB, JELKU NISMO NI IMALI Goca Božinovska otkrila kako će provesti Novu godinu, pa se dotakla svog detinjstva!

 

Komentari (0)

Loading