OVO JE SESTRA JELENE ĐOKOVIĆ! Naša je poznata blogerka, udata je za ovog slavnog sportistu, a venčala ih je ova velika svetska zvezda!
Foto: Printscreen

Život Novaka i Jelene je opšte poznat javnosti budući da su tema broj jedan u Srbiji već godinama zbog Đokoviđevih uspeha u svetu tenisa, a malo je poznato da Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera na svetu, Novaka Đokovića, ima sestru od strica, Anu Bogdanović koja je uspešna blogerka.

Naime, Ana je blogerka i udata je za poznatog srpskog košarkaša koji je nosio dres i Crvene zvezde i Partizana, Luku Bogdanovića, čije prezime nosi.

 

 

Sa njim ima i sina, a po fotografijama sa Instagrama može se primetiti sličnost sa Jelenom, kao i to da je Ana prilično zgodna.

 

 

Bogdanovićeva piše o modi, putovanjima i i zdravoj ishrani, a na Instagramu je takođe vrlo aktivna i redovno objavljuje fotografije.

Podsetimo, Ana i Luka su se venčali 2015. godine u Sremskoj Kamenici, a svadbi je prisustvovala i Jelena Đoković. Kum na venčanju je bio Nikola Peković, koji je jedno vreme zajedno sa Lukom nosio dres Partizana. Luka je svoju profesionalnu košarkašku karijeru završio 2017. godine.

MARKO UHVAĆEN DOK KUPUJE TIGANJE Miljković pazario Luni posuđe na akciji, konačno je naučila da kuva?

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading