JECALA NA SAV GLAS! Ana Bekuta se na Mrkinom grobu slomila i molila za oproštaj, a kroz suze otkrila najpotresniju stvar
Alo

Iako je nakon smrti Milutina Mrkonjića dala zvanično saopštenje da mesec dana neće ići na nastupe i neće pevati, Ana Bekuta se ipak vratila nastupima! Ana je ipak rešila da radi jer joj je tako lakše budući da je jako utučena zbog smrti Mrke s kojim je provela deceniju!

Jako joj je teško pala odluka da ipak peva, pa je pre prvog nastupa u žalosti otišla na Mrkin grob i sita se isplakala. Prema rečima očevica, kukala je dva sata na sav glas!

- Kad sam video Anu na grobu, hteo sam da joj priđem da joj izjavim saučešće. Iako se ne znamo, ipak su i ona i Milutin poznati, njihova je ljubav bila velika i nekako sam osetio potrebu da joj se javim, međutim, toliko je ona jecala i plakala da sam shvatio da je to vreme odredila da nasamo bude sa svojim Mrkom - objašnjava izvor.

Alo

 

- Kukala je: Oprosti, Mrko, moram da radim! Znam da sam dala reč da neću pevati, ali znam koliko si voleo moj glas i pesme i znam da ćeš me razumeti! Čeka me sad doček i repriza, mnogo mi je lakše da se sa tugom i samoćom nosim uz rad, sama u stanu ne bih izdržala. Zauvek ću te voleti, jedini moj - prepričava izvor s groblja.

- Mnogo sam se i sam rastužio dok sam je slušao kako jeca, zaista su bili par za prime - zaključio je izvor.

Podsetimo, Bekutu je, kada su nastupi u pitanju, kako domaći mediji tvrde, podržala i Mrkina prva supruga Daša.

PEVAČICA JE NA VRATA SAŠE POPOVIĆA ZAKUCALA BEZ PREBIJENE PARE Došla je u patikama i tražila pomoć, a danas je deo estrade

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading