OTKRIVENO ŠTA JE DAŠA REKLA O ANI NAKON MRKINE SMRTI Mrkonjićeva supruga ne može da se načudi: Ne znam odakle joj snage?!
Foto: Ataimages/E-stock

Naime, Dragana Daša Mrkonjić bila je emotivno vezana za preminulog supruga, uprkos njihovom rastanku i njegovoj odluci da živi sa drugom. Daša je oduvek poštovala Anu i njih dve imale su korektan odnos, ali sada, nakon Anine odluke da se vrati poslu supruga Milutina Mrkonjića iznela je svoj stav.

Alo

 

 

Iako je Mrkina poslednja želja bila da se Ana vrati poslu i normalnom životu, što će ona i uraditi, kako ne bi izneverila svoju publiku, Daša njenu odluku ne može da razume.

- Iako mnogi misle da su njih dve u svađi i da se ne vole, to je u potpunosti pogrešno. Daša je u Milutinu imala velikog prijatelja i prihvatila je njegov izbor da živi sa drugom ženom. Ana je oduvek bila korektna prema njoj, čak joj je i pomagala kad god je bila u prilici, između njih dve nikada nije bilo zle krvi - priča izvor i dodaje:

Alo promo

 

 

- Ana je Daši rekla da uvek može da je pozove ako joj nešto treba i da je tu za nju i ona to jako poštuje. Samo se iznenadila kada je čula da će Bekuta ipak krenuti sa nastupima maltene odmah posle Mrkine smrti. Divi joj se na hrabrosti, kaže: "Ne znam odakle joj snage da peva". U prvi mah se šokirala, prosto nije verovala da je to moguće, ali je shvatila da ona od toga živi - priča izvor ističući da je Daša pored stana nasledila i Mrkinu penziju.

BONUS VIDEO:

SIN MIROSLAVA ILIĆA POKAZAO DEVOJKU Mirjana objavila fotografiju, evo kako izgleda izabranica njenog sina Devina!

 

Komentari (1)

Loading
Zoran

25.12.2021 11:58

Bekuta i da je htela nije zakonski.mogla steci pravo.na Mrkinu.penziju obzirom da je Mrka bio u bracnoj zajednici tako da Bekuta nije bila u vanbracnoj zajednici vec u "semi" iz koje nije mogla izvlaciti osnov za penziju