TO SU NEZGODNE SITUACIJE Voja Nedeljković se sa ovim pevačem pre deceniju poljubio za Novu godinu, a ono što mu je on rekao je šokiralo sve!
Alo

Voja Nedeljković svojevremeno je imao problem koji inače „muči" veliki deo estrade - da u najluđoj noći i tačno u ponoć nema nikog svog u blizini, da mu čestita. Većina poznatih ličnosti, naime, praznike uglavnom provodi radno, a tako je bilo i za doček 2011, kad se voditelj izljubio s Harisom Džinovićem.

Rame uz rame sa kraljem meraka!

- Znaš kako je nezgodno. Iz ugla čoveka koji je radio Nove godine, ja sam na sceni za novu 2011, odbrojavamo, muzičari sviraju i, prvi sa kim sam se poljubio je bio Haris Džinović. Stajali smo jedan pored drugog i on kaže posle tog čestitanja: „Nećeš ti imati sreće kad si se sa mnom izljubio za ovu Novu godinu" (smeh) - prisetio se u emisiji „Zvezde Granda Specijal". 

TO SU NEZGODNE SITUACIJE Voja Nedeljković se sa ovim pevačem pre deceniju poljubio za Novu godinu, a ono što mu je on rekao je šokiralo sve!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ali, nije loše ispalo. Malo su nezgodne situacije na sceni kada ti nije neka bitna osoba tu - dodao je.

Pevač Uroš Živković je zatim podelio sa svima svoje iskustvo, posle jednog radnog dočeka. Iz toga je postalo jasno da zaista svašta može da se desi.

- Ja sam se iščestitao sa prvim stolom pored sebe. Tako to ide - nadovezao se na priču on.

OVAKO SADA IZGLEDA KEBINA ĆERKA Za Tašu su govorili da se bavi sumnjivim poslovima u Americi, a Keba je otkrio o čemu se zapravo tu radi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading