ANA JAKO LOŠE NAKON MRKINE SMRTI! Lepa Lukić ispričala šta Bekuta mora da uradi i zbog čega se ona nije pojavila na komemoraciji
Printscreen

Lepa Lukić mnogo se potresla zbog smrti svoje bliske drugarice i koleginice Merime Njegomir. Žao joj je i što Ana Bekuta prolazi teške trenutke posle Mrkine smrti.

Alo promo

 

Jeste li u kontaktu sa Anom Bekutom?

Čujem da je Ana baš loše posle Mrkine smrti. Zvala sam je da joj izjavim saučešće i da joj kažem da ne mogu da dolazim na komemoraciju i sahranu, da stojim medu hiljadu ljudi. Molila sam je da me razume i ona je rekla samo ti uživaj nemoj ni da dolaziš u gužvu.

Da li je Ana baš loše?

Pa čula sam da je mnogo tužna i da se povukla iz javnosti, da više ni Zvezde Granda ne snima. Mada ako peva Novu godinu kako se priča i kako najavljuje, onda se baš i nije povukla skroz, ali sada mora da se bori sama.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Mnogo ste se potresli kada je Merima Njegomir umrla?

Kako da ne, pa ona mi je baš bila bliska. U njenoj kući sam boravila preko leta. Šok sam doživela kada sam saznala da je bolesna. Bila sam pod lekovima za smirenje. Ja sam vriskala koliko me glava nosi, svi ćemo je pamtiti po dobroj pesmi, kolegijalnosti. Ovo je velika tuga što su otišli Marinko i ona u dve nedelje.

HRVATSKA SPONZORUŠA SE UDALA ZA SRPSKOG BIZNISMENA! Voditeljki zbog ljubavi lepe etikete, stalno dobija uvredljive komentare!

Komentari (0)

Loading