HRVATSKA SPONZORUŠA SE UDALA ZA SRPSKOG BIZNISMENA! Voditeljki zbog ljubavi lepe etikete, stalno dobija uvredljive komentare!
Foto: Youtube/Printscreen

Ida Prester podelila je na svom Instagram profilu fotografiju kojom je najavila intervju za jedan domaći modni magazin, ali je opis iste privukao daleko više pažnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Kako je istakla hrvatska voditeljka i pevačica, tokom 9 godina braka sa suprugom Ivanom Peševskim susrela se sa suludim komentarima, u kojima su joj, između ostalog, pisali i da "žena ne može sama da zaradi svoj novac“

- Žene i etikete. Kad sam se udala za svog Vanija, internet se užario od komentara - još jedna hrvatska sponzoruša udala se za bogatog Srbina preduzetnika. Pala i ona na lovu - uvrede i potcenjivanje sa svih strana. Bila sam u čudu. Koliko daleko od istine - počela je Ida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

- Vani je tad od imovine imao mačku Pigo i prastari karavan. I mene da verujem u njega i njegove sulude ideje. Sve što danas imamo stekli smo ogromnim trudom zajedno. Ali, stereotip je već priređen, samo sam uklizala u ladicu - poručila je plavokosa Hrvatica na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

- Danas, nakon devet godina, valjda svi vide da se u Vanija ne zaljubljuješ zbog para. Nego zato što je jedini takav za mene na svetu. Al’ komentari su još isti, ispod svakog članka o meni, do kraja života. Sve što radim finansira mi bogati muž, jer žena ne zna sama zaraditi ništa - istakla je u svom stilu šarmantna Ida, a prenosi gorepomenuti list!

SLAVICA OPET BOLESNA Pevačica po drugi put zaražena koronavirusom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading