ALO! OTKRIVA! Maju Marijanu su već pratili pre pet godina
insatgram/majamarijanaofficial

Maja Marijana doživela je veliku neprijatnost kada je saznala da joj je ispod automobila ugrađen uređaj za praćenje. Naime, ona je odvezla vozilo u servis gde je tokom pregleda automobila mehaničar otkrio takozvani traker, koji joj je neko protivpravno zakačio.

Pevačica ne krije da se sa identičnom situacijom već ranije suočavala, ali je odbila da otkrije ime osobe koja je tada stajala iza toga. Kako kaže, ovoga puta je odlučila da slučaj prijavi policiji te se nada da će oni utvrditi identitet osobe koja je ovoga puta odlučila da je prati i uhodi.

ALO! OTKRIVA! Maju Marijanu su već pratili pre pet godina

Printscreen

 

 

- Nažalost, ovo je drugi put da mi je postavljen uređaj za praćenje ispod auta. Ovoga puta je pozvana policija, preuzeli su uređaj i nadam se da ću saznati ko je to uradio - rekla je kratko za Alo! pevačica, koja nije želela da otkriva detalje slučaja.

Međutim, izvor blizak Maji otkrio nam je da je ona pre par godina prošla kroz istu agoniju, zbog čega je sada u dodatnom strahu.

- Maja je jaka žena, ali nije joj bilo svejedno kada je saznala da joj je neko ugradio uređaj za praćenje u automobil. Ona je za to saznala sasvim slučajno, kada je svoj „mercedes“ odvezla u auto-servis. Prilikom pregleda automobila mehaničar je video uređaj i odmah joj javio. Maja se bukvalno skamenila kada je to čula. Počela je da se trese - rekao je na samom početku naš sagovornik koji ističe da je njen strah sada još veći zbog prethodnog iskustva.

Tukao je bivši, našla mlađeg

Maja Marijana navodno je pretrpela nasilje od bivšeg partnera s kojim ima ćerku, o čemu je javno govorila. Iako je širila svest o tome da nasilje ne sme da se trpi niti da se o njemu ćuti, spekulisalo se da je ocu svog deteta kasnije oprostila batine. Međutim, nedavno su pevačicu sa 15 godina mlađim muškarcem snimile kamere „Paparaco lova“, a nedavno je u medijima osvanula vest da je i s njim raskinula. Da li će policija proveriti i njene bivše partnere kada je praćenje u pitanju, ostaje nam da vidimo.

 

- Pre oko pet godina joj se desila ista situacija. Tada slučaj nije prijavila policiji, nikada se nije ustanovilo ko ju je uhodio. Upravo zbog toga se uspaničila jer je shvatila da joj se opet dešava ista stvar, kao i činjenica da postoji mogućnost da je u pitanju ista osoba. Odmah su počela da joj se nižu pitanja - ko je postavio uređaj, koliko dugo je prate… Nije lako prolaziti kroz te stvari, naročito ako uzmemo u obzir činjenicu da Maja ima dve ćerke zbog kojih takođe strepi. Zbog svega toga je odlučila da slučaj prijavi policiji - otkrio nam je izvor.

ALO! OTKRIVA! Maju Marijanu su već pratili pre pet godina

insatgram/majamarijanaofficial

 

 

- Podnela je prijavu, predala je nadležnim organima uređaj, dala izjavu, i sada čeka da se daljom istragom ustanovi kome je stizao signal sa tog uređaja. Na taj način bi trebalo da se sazna ko ju je pratio, ali nažalost, to može da potraje. Ne zna se da li iza svega stoji neki opsednuti fan, manijak, ili neko njoj blizak. Ona se uzda u policiju i nada se da će ovoj agoniji kroz koju trenutno prolazi uskoro doći kraj - rekao je na samom kraju naš sagovornik.

ANA JAKO LOŠE NAKON MRKINE SMRTI! Lepa Lukić ispričala šta Bekuta mora da uradi i zbog čega se ona nije pojavila na komemoraciji

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading