DANAS JE VELIKA ZVEZDA U SRBIJI Oženjen je poznatom voditeljkom, piše hitove za svoje kolege, a kao mali je već bio zapažen sa harmonikom!
Foto: Youtube/Printscreen

Dečak sa fotografije danas je jedan od najpriznatijih umetnika. Njegova profesionalna muzička karijera počela je kada je imao samo pet godina, a iz godine u godinu imala je isključivo tendenciju uspona.

Prelomnom godinom u njegovoj karijeri smatra se 2004. godina kada sa kompozicijom “Lane Moje“ pobeđuje na nacionalnom izboru za predstavnika Srbije i Crne Gore za “Evrosong“ i osvaja drugo mesto u ukupnom plasmanu na izboru za pesmu.

Željko Joksimović je već sa četiri godine postao zvezda, s obzirom na to da je bio najbolji harmonikaš među vršnjacima, a tada, dok je boravio kod svoje bake, snimila ga je kamera.

Domaća publika gledala ga je kao člana žirija u muzičkom takmičenju “X fakotor”, a neke pesme koje je napisao za svoje drage kolege, poput pesme “Miljacka” za Halida Bešlića, postale su evergrin pesme sa našeg muzičkog područja.

Željko Joksimović je na vrhuncu svoje slave važio za pravog dasu, a u nastavku teksta sami zaključite koliko se promenio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

 

KAJE SE ZBOG VEZE SA OŽENJENIM! Srpska pevačica prvi put o skandaloznoj tuči sa bivšim verenikom, a jednu stvar je ipak morala da prizna javnosti!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading