KAJE SE ZBOG VEZE SA OŽENJENIM! Srpska pevačica prvi put o skandaloznoj tuči sa bivšim verenikom, a jednu stvar je ipak morala da prizna javnosti!
Alo

Pevačica Andreana Čekić progovorila je o burnom raskidu sa bivšim verenikom Markom Miloševićem, o greškama na emotivnom plau, kao i o planovima za narednu godinu.

Kako je 2021. godina na izmaku, šta je ono po čemu ćeš je ti pamtiti?

- Godina kao godina, meni je bila lepa. Gledala sam da sebi ugodim što više, radovala sam se što ponovo radimo. Volela bih da nam sledeća godina odnese pandemiju i mere, da se vratimo normalnom i slobodnom životu. Ovo mi je nalik na zatočeništvo i zatvor.

Alo

 

Kao što i sama kažeš, pisalo se dosta toga kada je reč o tvojoj vezi sa Markom Miloševićem. Kako si podnela sve te naslove uz raskid koji ti se tada dešavao?

- Sve to mi se desilo prvi put u životu. Tada nisam želela ništa da demantujem, bilo mi je jako teško. Dosta se neistina provlačilo, dosta ljudi se oglašavalo i davalo intervjue... Nisam znala šta da radim, da li da ih tužim... Bila sam kao u nebranom grožđu, ali prošlo je. Ta veza je prošla. Ni za čim ne žalim. I kada sam, možda, pravila greške, bila sam u skladu sa njima. Sa ove tačke gledišta, sada više ne bih pravila takve greške.

Kada kažeš "greške", na šta tačno misliš?

- Mislim na više stvari. Najpre, previše sam sebe dala tamo gde nije trebalo. Svoju ljubav i energiju je trebalo da usmerim na ljude koji su to više zaslužili, u svoju publiku, muziku...

Alo

 

Pisalo se čak i da ste dolazili u fizičke okršaje. Šta je od svega toga istina?

- Hajde da kažemo ovako. Imala sam burnu vezu, a ja nisam konfliktna osoba. Nisam navikla da živim takvim tempom i vratila sam se u svoje prvobitno stanje. A što se tiče raznih natpisa, samo ću reći - gde ima dima, ima i vatre. Ne bih da ulazim dublje u to.

UMRLA JE U NAJVEĆI BEDI NA ULICI! Bila je zvezda srpskog filma, brinula o bolesnom unuku, a razvela se od našeg pevača za koga nije imala lepe reči!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading