NEVEROVATAN USPEH Pobednica "Elite Model Look-a" se plasirala u top 20 na svetskom finalu!
Foto: Marija Timotijević

Povodom ovog uspeha, Nora je izjavila:

- Presrećna sam, moj dečiji san se ostvario! Čast mi je da predstavljam svoju zemlju i što sam uspela da se plasiram u top 20 svetskih finalista.

NEVEROVATAN USPEH Pobednica

Foto: Marija Timotijević

 

 

2022. godina obeležava 50 godina postojanja najveće Svetske Agencije Elite Model Management!

Za narednu godinu planira se i spekatakularno finale izbora Elite Model Look 2022 , koje je kroz dugu višedecenijsku istoriju otkrilo najglamuroznije modele modne scene: Sindi Kraford, Lindu Evanđelistu, Žizel Bunšen, Natašu Vojnović, Adrijanu Limu, Mariju Vujović, Koko Roša, Danijelu Dimitrovsku, Kendal Džener!

Od 2013. godine Elite Model Look izbor se organizuje i za momke, a od 2019. godine u izbor je uključena i kategorija Digitalnog kreatora/influensera!

Upravo je te godine srpska influenser pobednica, Jana Dačović, ušla u istoriju Elite Model Look-a kao prva izabrana pobednica u toj kategoriji, nakon čega potpisuje ugovor za Elite World.

U susret velikom jubileju, ove godine u skladu sa situacijom izazvanom pandemijom, svetsko finale Elite Model Look 2021 održava se u digitalnoj formi.

NEVEROVATAN USPEH Pobednica

Foto: Marija Timotijević

 

 

Nacionalni pobednici prisustvovali su virtuelnim/zoom kastinzima sa Elitovim agentima i skautima iz celog sveta gde je odabrano Top 20 svetskih finalista u kategoriji Modela i Digitalnog Creator-a.

Nora , zajedno sa ostalim top finalistima, trenutno učestvuje u prestižnom mentorskom programu (virtualnom boot camp-u) sa Elitovim direktorom edukacije, top modelom Koko Roša, koja ih sprovodi kroz sve faze procesa formiranja top modela. Pored profesionalnih, u kampu se održavaju i kreativne radionice kroz koje ih mentori upoznaju sa motivima učešća, stavovima i načelima svetskih finalista kako bi iz svih uglova sagledali njihove potencijale.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading