BAKA PRASE NIJE BIO SAM, ON JE SAUČESNIK! Dečko iz spota za pesmu "Je l' te nije blam" brutalno ispozivao Kiku koja je izvršila samoubistvo!
Foto: Printscreen/instagram

Bliski prijatelj Bake Praseta, jutjuber Danilo Badnjar Čoda, oglasio se povodom tragičnog slučaja koji je zadesio Srbiju - samoubistva mlade internet zvezde Kristine Đukić.

Čoda je učestvovao u klipovima na kojima je Baka prozivao Kiku indirektno.

Danilo se oglasio nakon što je Kika presudila sebi i na Instagramu napisao.

BAKA PRASE NIJE BIO SAM, ON JE SAUČESNIK! Dečko iz spota za pesmu

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ne mogu i dalje da verujem šta se dogodilo. Dosta vas mi piše kako želi da čuje moj stav o celoj situaciji, što je i logično jer ko me duže prati, zna da poznajem Kiku još od 2015/2016, mnogo duže i bolje od pojedinih influensera koji se ubacuju sa nekim pretpostavkama oko toga što je ona to uradila i kako je to uradila... Da smo se posle one drame od pre dve godine posvađali, svi znaju. Ono što skoro niko ne zna je da smo posle te drame bili skroz okej i da nisam imao nikakav loš odnos sa njom, niti ona sa mnom - napisao je Čoda i dodao:

BAKA PRASE NIJE BIO SAM, ON JE SAUČESNIK! Dečko iz spota za pesmu

Foto: Printscreen/instagram

 

- U 4 ujutru dobio sam informaciju šta se desilo i danas u toku dana sam saznao konkretan razlog zbog čega je došlo do ovoga. Iskoristio sam ovaj dan da sagledam celu situaciju i da ne bih rekao nešto pogrešno jer je u pitanju nečija smrt. Kada budete saznali ovih dana šta je bilo, onda ću ja vas da pitam kako vas nije sramota da okrivite nekoga za nečiju smrt samo zarad pregleda i lajkova - objasnio je Danilo Badnjar, a potom izjavio saučešće porodici.

Inače, Baka Prase rešio je da ukloni snimke na kojima proziva Kiku, kako ne bi rušio sećanje na nju, a u snimku koji je bio objavljen ogradio se rečima: 

"U ovoj pesmi niko nije isprozivan, ali ako se neko pronađe, j*biga".

EVO ZBOG ČEGA SE UBILA KIKA! Tužilaštvo za Visokotehnološki kriminal ispituje slučaj, jutjuberka izvršila samoubistvo jer je bila žrtva proganjanja?

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading