"BAKA PRASE JE KRIV ZA SMRT KRISTINE KIKI ĐUKIĆ" Teške optužbe poznatog tiktokera podigle Srbiju na noge!
Printscreen

Luka Krivokapić oglasio se oštrom porukom, nakon vesti da je jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić prošle noći, 8. decembra, izvršila samoubistvo.

- Mhm, šokirani ste? Uh, katastorfa! Pa otkud to? Bože, šta joj bi! Bilo bi super kad biste bili tako šokirani i komentarima koje svi dobijamo, a koje je ona poslednje 3 godine dobijala svakodnevno - "umri", "Dabogda poginula", "želim ti sve najgore", "razboli se", i tako dalje - počeo je Luka.

Printscreen

 

- Pa ona drama sa Baka Prasetom, gde ste joj se use**vali u život zajedno sa njim. Ne znate za granicu, de*ili mali i veliki. Tastatura je, nažalost, omogućila svakom imbecilu da ostavi komentar i pljune na nekoga. Svi mi dobijamo svakakve komentare, uglavnom "oguglamo" na sve to. Međutim, želeli to da priznamo ili ne, dođe momenat kada se nakupe sva ta s*anja koja istipkate, izgovorite, snimite - nastavio je.

Printscreen

 

- Jezivo je šta ste sve u stanju da napišete. I sad, kad je devojka poklekla svim uvredama, psovkama, napadima, omalovažavanjima... Sad je šok, sad je divna, sad je lepa, sad je jadna, sad je anđeo... Mrš bre - zaključio je Krivokapić.

Krivokapić je izneo surove optužbe i naznačio da je Baka Prase doprineo hejt komentarima.

Printscreen

 

 

- Izvolite, kliknite i "uživajte" i pokušajte da zamislite samo da je reč o vašem detetu ili o vama samima" - zaključio je Krivokapić.

MAJKA JE MORALA DA JE OŠIŠA ZBOG PROBLEMA! Otkriven razlog zbog čega je Kristina nosila perike, a zbog ove greške je mnogo patila!

 

Komentari (7)

Loading
Milan

09.12.2021 16:14

Ako ima oca neka on uzme pravdu u svoje ruke... Govno jedno isfrustrirano, napada nežniji pol...

Slavce

09.12.2021 17:43

Mogla je napustiti internet.patila je zbog lajkova i paznje..nisu za svakog drustvene mreze

Ooooo Konor

09.12.2021 18:13

Znao sam da je svinja!! 🤪😵🥴

Nikola

09.12.2021 19:23

Od praseta tj. od vepra su najbolji duvan cvarci.

Mladja

09.12.2021 19:35

Baka Prasetu treba zabraniti da se uopste obraca javnosti na biko koji nacin.Svinja jedna glupa.Sramota za drzavu i svet uopste da ovakvi likovi postoje uopste a jamoli da imaju uticaj na decu u razvoju.

Ana

10.12.2021 09:56

Pojeo vuk magarca a devojcice nema. Zar ovaj Baka prase ne treba da odgovara pred zakonom. Ko mu je dozvolio da onu gadost od pesme objavi. Da ima zakona posto je indirektno ucestvovao u njenoj smrti on bi kod mene bio osudjen na 12 godina zatvora i bio bi mu zabranjen rad pa neka se u zatvoru ceri i ismejava cimere na ovako brutalan nacin