VOJAŽ ODGOVORIO NA LUKINU PORUKU O KIKI: Društvo postaje bolesno zbog raznih idiota!
Foto: Printscreen/instagram

Javnost je danas šokirala i rastužila vest da je mlada jutjuberka, Kristina Kika Đukić, oduzela sebi život.

Kako njeni prijatelji tvrde, Kika je bila predmet sajber nasilja sa kojim nije mogla da se izbori, pa se pretpostavlja da je to jedan od razloga zbog kojeg je izvršila samoubistvo.

Ovim povodom oglasio se tiktoker, Luka Krivokapić, koji je osudio sve one koji su bili hrabri "iza tastature" i pisali šta god im padne na pamet, a osudio je i Baku Praseta koji ju je javno prozivao i doprineo zluradim komentarima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @krivokapic_luka

 

- Mhm, šokirani ste? Uh, katastorfa! Pa otkud to? Bože, šta joj bi! Bilo bi super kad biste bili tako šokirani i komentarima koje svi dobijamo, a koje je ona poslednje 3 godine dobijala svakodnevno - "umri", "Dabogda poginula", "želim ti sve najgore", "razboli se", i tako dalje - počeo je Luka.

- Pa ona drama sa Baka Prasetom, gde ste joj se use**vali u život zajedno sa njim. Ne znate za granicu, de*ili mali i veliki. Tastatura je, nažalost, omogućila svakom imbecilu da ostavi komentar i pljune na nekoga. Svi mi dobijamo svakakve komentare, uglavnom "oguglamo" na sve to. Međutim, želeli to da priznamo ili ne, dođe momenat kada se nakupe sva ta s*anja koja istipkate, izgovorite, snimite - nastavio je.

- Jezivo je šta ste sve u stanju da napišete. I sad, kad je devojka poklekla svim uvredama, psovkama, napadima, omalovažavanjima... Sad je šok, sad je divna, sad je lepa, sad je jadna, sad je anđeo... Mrš bre - zaključio je Krivokapić.

Lukina poruka je brzo postala viralna, a na njegove reči se vrlo brzo nadovezao Mihajlo Veruović Vojaž.

VOJAŽ ODGOVORIO NA LUKINU PORUKU O KIKI: Društvo postaje bolesno zbog raznih idiota!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Naučite da granice postoje, uznemiren sam koliko društvo u kojem živimo postaje bolesno zbog raznih idiota i "cancel" kulture koja se ovde kao tumor društva usadilo u omladinu. Svi imaju osećanja baš kao i svi vi, negujmo jedni druge, čuvajmo se međusobno. Šaljem iskreno saučešće svim ožalošćenim članovima porodice Kristine - napisao je Vojaž.

KIKA JE PRE SAMO 4 DANA OBJAVILA POSLEDNJI VIDEO Iza osmeha krila sa strašna patnja, nije davala znake da nešto nije uredu!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Beli

09.12.2021 18:26

Slažem se potpuno. Pojavili se idioti, nazovi pevači, jutjuberi, influenseri i td. i zaludjuju ovu decu sa nekim parama i bogatstvu, dobrim autima, a sve to bez dana škole i graške znoja!!