ISKOPAĆE IH BILI Rada Manojlović javno poziva na linč novinara zbog sopstvene gluposti!
Foto: Ataimages

I dok veliki broj javnih ličnosti u Srbiji i svetu apeluje na građane da se vakcinišu da bi se kolektivnom imunizacijom smanjio broj obolelih od opakog koronavirusa, folkerka Rada Manojlović postala je glavni doktor - istraživač sa Tvitera koji na sve moguće načine ovu situaciju izvrgava ruglu.

Na snimanju novogodišnjeg programa za TV Prva Manojlovićeva se posle dugo vremena našla pred sedmom silom gde je napadima, vikom i drekom pokušala da objasni kako ona nije protiv vakcinacije i kako veruje u koronu uprkos tome što njeni tvitovi govore suprotno.

Kako tvrdi, ona je samo protiv kovid propusnica, iako u trenutku kada je počela svoju antivakserku kampanju nije bilo ni reči o njima.

Vidno revoltirana i besna nakon intervjua koji je dala za domaće medije, Rada je na tviter nalogu prozivala naše kolege. U jednom trenutku je uporedila sebe sa Novakom Đokovićem, a onda je šerovala objavu jednog korisnika:

„Ne znam koje će profesije tokom pandemije nestati, ali bi novinarsku možda trebalo zabraniti“, glasila je objava ispod koje je Manojlovićeva napisala:

„Objasnio!“

Da joj to nije bilo dovoljno, svedoči i prepiska sa tviterašima koji se kriju iza lažnih imena, jer kako bi drugačije i mogli da prete iza svojih tastatura.

ISKOPAĆE IH BILI Rada Manojlović javno poziva na linč novinara zbog sopstvene gluposti!

Foto: Tviter

 

 

- Trebalo bi da ostaviš nekome od nas imena ta dva idiota - glasio je tvit, a onda je folkerka bez pardona napisala imena naših kolega i redakcije u kojima rade, pozivajući time na njihov linč, a možda i potencijalne pretnje smrću kojima su tviteraši bez imena, prezimena i svoje fotografije skloni. Nakon njenog skandaloznog tvita, anonimni tviteraš je napisao: "Iskopaće ih Bili".

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Viktorija

08.12.2021 14:09

Rada, kol'ko zna tol'ko zja! Mučenica!😪