BAJKA ZA NJIHOVU NASLEDNICU! Marko i Luna pokazali kako su uredili sobu za malu Miju, rijaliti zvezde su pazile na sve, a jedan detalj posebno oduševljava!
E-stock

Marko Miljković i Luna Đogani uveliko opremaju novi stan na Bežanijskoj kosi koji su nedavno kupili.

Oni vode računa o svakom detalju pre nego što se usele u novi dom sa ćerkom Mijom, kojoj takođe opremaju dečiju sobu.

Naime, oni su u svom novom klipu pokazali da se radovi privode kraju, a sada su pokazali i kako izgleda dečiji kutak za njihovu devojčicu.

Oni su mislili na svaki detalj kada je prostor za njihovu naslednicu u pitanju. Marko je snimio kako izgleda Mijina soba, u kojoj trenutno nema stvari, ali su postavljene tapete, a ceo proces je zabeležen.

- Iskreno sam prezadovoljan, ovo kao da je neko crtao i slika, baš lepo izgleda, baš je lepo. Sve je u milimetar tačno, kao da je neko crtao, neki opasan slikar... - rekao je Marko u videu, a nakon što su tapete postavljene u stan su stigle Mia i Luna.

- Vau, beki, kako je lepo. Stvarno je predivno - rekla je Đoganijeva, a zatim im se u stanu pridružio Lunin tata Gagi Đogani koji je takođe bio oduševljen stanom i tapetama.

PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON VESTI O RAZVODU! Sale Tropiko ne liči na sebe, pevač teško podnosi rastanak, a svi bruje o ovom skandaloznom detalju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading