IGRAM SE SA CECOM! Bosanac priznao: Ona mi je zgodna za to!
Printscreen

Dragan Stojković Bosanac jedan od članova stručnog žirija „Zvezda Granda”, bio je deo snimanja novogodišnjeg program Granda, pa je otkrio da li priželjkuje da uda naslednicu, ali i kako provodi vreme u pauzama od snimanja.

- Divno, divno. Putujem, vakcinisao sam se tri puta i onda idem kao da nema korone - priča Bosanac i otkriva da mu je koleginica Marija Šerifović donela iz Amerike sve što je naručio. 

Printscreen

 

- Naravno da jeste, standardno, zato sam ja ovako mlad - kaže Bosanac povodom toga što mu je Šerifovićeva poslala vitamine

Na pitanje da li je svojoj naslednici Aleksandri Stojković Džidži poželeo da se uda u ovoj godini, Bosanac kaže: 

- Uh, koliko puta. Kaže da će se udati jedne srede

Kako je njegova koleginica Ana Bekuta na pauzi nakon smrti njene najveće ljubavi Milutina Mrkonjića, u medijima se polemisalo ko bi mogao da je zameni kao i koga bi on voleo da vidi umesto nje, a ovo pitanje je iznervirao Bosanca.

Foto: PrntScrn

 

- Njoj je umro neko mnogo drag i najlogičnije je da se povuče bar jedno izvesno vreme, pristojno za takav slučaj - rekao je kompozitor.

Zatim se osvrnuo na svoj pomalo zategnut odnos i „čarke” koje ima sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Printscreen

 

- Ona vam je sve rekla. Dobro, Ceca je meni zgodna za to, ja sam se malo okanio, ali neću, ponovo ću, možemo se još igrati - kaže Bosanac.

VAŽE ZA VASPITANE MOMKE, JEDAN JE FUDBALER, DRUGI PILOT Lidija Vukićević objavila fotografiju sa sinovima, a svi su primetili jedan detalj (FOTO)

Komentari (0)

Loading